Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Banorët e Limanit: TASH KATËR DITË NUK KEMI UJË

Uji, VodaUji është kudo rreth nesh, por ne tash katër ditë të plota nuk kemi ujë në shtëpitë tona. Kemi vetëm në orët e vona të mbrëmjes, thonë banorët e Limanit.

Ato apeluan tek personat kompetent në Ndërmarrjen Publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” që, sa më parë të jetë e mundur, të mundësojnë që në shtëpitë e tyre të ketë ujë.

Siç theksuan, kjo është dukuri e rregullt në këtë pjesë të qytetit tash shumë vite, por asgjë nuk ndërmerret që problemi të zgjidhet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top