Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

“Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit”: KËSHILLTARËT JAPIN DONACION PËR TNK-në

HaxhiNga Koalicioni “Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit”, të cilin e përbëjnë Partia Demokratike, Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Lëvizja Qytetare “Perspektiva” njoftuan se gjashtë anëtarë të klubit të tyre të këshilltarëve kanë dhuruar kompensimin mujor Trupit Nacional Koordinues (TNK) për sëmundje infektive.

Kryetari i Klubit Haxhi Sulejmani falenderoi te gjithe te angazhuarit ne menaxhim te situates, duke filluar nga niveli lokal deri ne ate qendror, me theks te vecante tek punetoret mjekesore ne vije te pare te frontit.

„Ne kete lufte guxim eshte te jesh i kujdesshem“, tha ai dhe apeloi tek qytetarët që me përpikëri të respektojnë masat e organeve kompetente.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top