Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Bashkësia islame: BEREQETI SERISH ME AKTIVITETE

bereqetiBereqeti i Mexhlisit të Bashkësisë islame në Ulqin sërish bën grumbullin e teshave të përdorura për ndarjen e mëtejme tek nevojtarët.

Tek hapësirat e ‘Bereqetit’ pranë xhamisë së Kryepazarit, serish organizohet grumbullimi i teshave çdo te marte nga 09-13:00h.

Kryetari i ‘Bereqetit’ h. Mirsad ef. Muçaj shprehet se gjatë vikendit që vjen do te organizohet edhe shpërndarja e pakove me artikuj të përditshëm ushqimor të siguruar nga miqtë dhe përkrahësit e Bereqetit dhe Bashkësisë islame në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top