Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

BASHKËSIA ISLAME: Gurthemeli për medrese

Të dielën, me 9 qershor, do të vendoset gurthemeli për ndërtimin e Medresesë për femra (shkolla e mesme) në fushën e Ulqinit. Në kuadër të këtij kompleks, siç planifikohet, do të gjendet dhe xhamia e cila do të mund të pranoj mbi 500 veta, si dhe gasulhana.

Të njëjtën ditë do të shënohet njëvjetori rindërtimit të Xhamisë së detarëve në Ranë.

Nga Bashkësia islame e Ulqinit deklaruan që në këto manifestime do të marrin pjesë numër i madh i të ftuarve të shquar, si dhe qytetarët nga Ulqini dhe rrethi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top