Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Bashkësia islame: PINJESHI SË SHPEJTI ME XHAMI

 

XhamiMe 11.10.2017. me kërkesë nga Meshihati i BI në Mal të Zi u mbajt mbledhja e Mexhlisit në Ulqin, është kumtuar nga Bashkësia islame.

Mbledhja kishte dy pika si rend dite dhe atë për çeshtje humanitare në kuader të Bashkësisë islame dhe ndertimin e xhamisë në Pinjesh.

Në mbledhje morën pjese zv/reis dr. Behlul ef. Kanaqi, Omer ef. Kajoshaj dhe Ijad Ahmed.

Pasi që u siguruan mjetet për xhami në Pinjesh nga donatorë të jashtëm pritet që të kryhen procedurat e nevojshme për fillimin e ndertimit të xhamisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top