Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

BE: MBROJTJA E KRIPORES KUSHT PËR MBYLLJEN E KAPITULLIT 27

Kriporja, Solana 1Pa mbrojtje adekuate të Kripores së Ulqinit, Mali i Zi nuk mund të llogarisë në mbylljen e parakohshme të Kapitullit 27 – mjedisi jetësor dhe ndryshimet klimatike, thuhet në Pozicionin e përbashkët të Bashkimit Evropian, të cilin e publikoi Zyra për Integrime Evropiane.

Bëhet fjalë për dokumentin iniciues dhe më të rëndësishëm për planifikimin e obligimeve të cilët në periudhën e ardhshme janë të nevojshëm të realizohen në fushën e mjedisit jetësor dhe ndryshimeve klimatike.

Në sektorin e mbrojtjes së natyrës, përveç të tjerash, nga Mali i Zi kërkohet që Kripores ti ndajë status të përshtatshëm të mbrojtjes.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top