Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

BI: PROGRAM FETAR ME RASTIN E MUAJVE TË MËDHENJ

Bashkesia islameBashkësia islame në Mal të Zi në bashkëpunim me Mexhlisin e Bashkësisë Islame të Ulqinit më  23 mars të këtij vitit në ora 20:00 në Qendrën kulturore organizojnë program fetar të titulluar “Mirë se vini muajt e bekuar” në prag të muajve Rexhep, Shaban dhe Ramazan.

Ligjerues i mbrëmjes është teologu nga Prishtina Mustafa Havolli, lexim Kurani Hafiz Hakim Ilazi, ndërsa ilahi do të interpretoj Fahrudin Jashari, kurse nuk do të mungojnë as ilahitë e përgaditura nga kori i medresesë Mehmet Fatih” dhe kopshti “Xixëllonjat”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top