Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

BI: URIME VITI I RI 1441 SIPAS HIXHRIT

Xhamia e Pazarit, DzamijaNga Bashkësia Islame e Ulqinit njoftuan se të premton, pas namazit të akshamit, fillon viti i ri 1441 sipas hixhrit.

„Lusim Zotin e Madhërishëm që gjatë këtij viti të dhuroi paqe, bekim dhe çdo të mirë neve dhe tërë njerëzimit dhe në zemrat tona të sundojë respekti, dashuria dhe toleranca“, thuhet në urim.

Viti i Hixhrit llogaritet sipas kalendarit hënor dhe zgjatë 355 ditë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top