Monday , July 16 2018
Lajmi i fundit

BKA: „Ditët e Diasporës“, 8 dhe 9 gusht 2017 (programi)

E marte 08 gusht 2017
Shas dhe Katërkollë
• 18.00 – 23.00 Garat sportive: futboll dhe shah – Resturant Shas dhe Katerkollë
• 19:00 – Vizitë punimeve në pikën vrojtuese – kulturoro-turistike Shtegvashë
• 20:30 Takim ndërmjet përfaqësuesve të institucioneve komunale më përfaqësues të diasporës.
Tema: mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet vendlindjes dhe diasporës. (Zyra e përbashkët diasporë- vendlindje në Katërkollë).

E markurë 09 gusht 2017
Sheshi në Katërkollë
• 19:00 – Fillimi i punimeve në ndërtimin e terrenit për futbollit të vogël në Katërkollë- investim i përbashkët Komuna e Ulqinit- diasporë.

• 21.00 Pjesa kryesore e manifestimit „ Ditët e Diaporës“
Fjala e organizatorëve të manifestimit dhe përshëndetjet
• 21.30 – 23.30 – Program argëtues kulturoro-artistik

Për të gjithë të pranishmit ushqime tradicionale.

Kjo festë do jetë më madhështore më prezencën e Zv. Ambasadorit të SHBA-ve të akredituar në Mal të Zi, Shkelqësia e tij BIX ALIUN.

Ky projekt mbështetet nga Fondi për realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave të pakicave.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top