Saturday , January 18 2020
Lajmi i fundit

BL Katërkollë: FILLON RIPËRPILIMI I PLANIT URBANISTIK

Katerkolla_rruga-qe-con_Sukubin_Muriqan_Shqiperi_Kosove.1Plani urbanistik i Katerkollës i përpunuar ne vitin 1984, ishte një plan i cilësisë së lart për nga projektimi dhe vizioni, por i realizuar në masën 5%.

Sot pas 30 vjetëve, në vitin 2014, ka filluar ripërpilimi i këtij planit urbanistik.

Bashkësia lokale e Katërkollës fton të gjithë qytetarët e interesuar të jenë bashkëpjesëmarrës dhe kontribues me ide, si dhe vizionar ne krijimin e konceptit për qytezën Urbane – Katerkollën.

Fazat nëpër të cilin do të kalojë ky plan janë : plotësimi i anketës për çdo familje , incizimi ne terren i gjendjes ekzistuese, propozimet e B.L.Katerkolle, hartimi në fazën e parë, shqyrtimi publik në Katerkollë, rihartimi përfundimtar dhe në fund, sjellja në Kuvendin komunal për miratim.

Pritet që gjatë vitit 2015 të fillojë realizimi i pjesëve të këtij plani urbanistik.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top