Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

BL Sukubinë: ÇDO DITË NUK KEMI RRYMË DHE UJË

SukubinëKryetari i Bashkësisë Lokale Sukubinë Dritan Kurti tha se një numër i madh i banorëve të Zonës së Anës së Malit çdo ditë ka probleme me rrymë dhe ujë.

“Nuk ka ditë që nuk ballafaqohemi me mungesën e energjisë elektrike, ndërsa nga ora 11 e mbrëmjes deri në 7 të mëngjesit nuk kemi ujë”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, me këtë problem janë të njoftuar edhe zyrtarët komunal. “Presim që ato të ndërmarrin diçka, sepse është e pakuptueshme që kjo të na ndodh në shekullin 21”, shtoi Kurti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top