Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Botime të reja: HAFIZ BUGARI EDHE NË SHQIP

Sulejman BugariVepra e parë dhe më e njohur e hafiz Sulejman Bugarit, “Vratimo se Gospodaru”, u botua në gjuhën shqipe.

Librin “T’i kthehemi Krijuesit” e publikoi shtëpia botuese “Connectum” nga Sarajeva.

Kjo vepër ishte bestseler në gjuhën boshnjake dhe kishte 23 botime.

Bëhet fjalë për përmbledhjen prej pesëdhjetë hutbesh, të zgjedhura me kujdes sipas temave, në mënyrë që të përfshihen sa më shumë fusha të jetës dhe të përgjigjen sa më shumë pyetje të cilat na shfaqen në rrugën e kthimit në shtëpinë e përjetshme.

Libri po ashtu u përkthye në gjuhën angleze dhe gjermane.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top