Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

Botime të reja të Art Clubit: “ETNIA DHE HAPËSIRA” E DR. NAIL DRAGËS

DragaKëto ditë doli nga shtypi libri më i ri i dr Nail Dragës me titull “Etnia dhe hapësira”.

Siç thekson autori, në libër prezantohen 11 studime shkencore që janë paraqitur në konferencat e ndryshme shkencore në dy dekadat e fundit, në lidhje me cepin veri-perëndimor të hapësirës etnogjeografike shqiptare.

“Në mënyrë të veçantë nga aspekti gjeografik trajtohen viset dhe popullsia shqiptare në Mal të Zi, duke filluar nga mesi i shek. XIX e deri në ditët tona”, thotë dr Draga.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top