Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Botimet e reja: “ARKITEKTURA SIZMIKE” E MENTOR LLUNJIT

Nga botimi këto ditë ka dale libri “Aseizmicko projektovanje i arhitektura” (Arkitektura sizmike) e inxhinierit të diplomuar të ndërtimtarisë Mentor Llunji.mentoriBotuesi i këtij libri me vlerë është “MSPROJECT”.

Libri më herët është botuar në gjuhën shqipe.

Llunji është projektues i konstruksioneve, konsulent ekspert dhe revident në më shumë se 250 projekte, të të gjitha llojeve, në disa shtete.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top