Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Buna: LUMI PRAPË I FURISHËM, PËRKUNDËR NDALIMIT PLAZHISTËT NË GRYKË

Buna, Bojana 2Pasi që këtë sezon u regjistruan disa raste të mbytjes në grykëderdhjen e djathtë të Bunës u vendos tabela në të cilën thuhet se ndalohet larja dhe kalimi me not i lumit.

Por, të atillë që e bëjnë një gjë të tillë ka, edhe pse Buna në grykëderdhjen e djathtë tani rrjedh më furishëm se vitet e kaluara.

Ky është rezultat i pastrimit në hyrje të degës, që do të thotë se nuk do të kemi më raste të mbylljes së grykëderdhjes së djathtë siç dëshmuam vitin e kaluar.

One comment

  1. Larg-nga-Ulqini

    Shqip nuk e keni shkrue, d.m.th shqiptaret kane te drejt me notue, apo edhe nese humbin jete nuk asht problem!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top