Thursday , January 23 2020
Lajmi i fundit

Bursa: RRITEN AKSIONET E “RIVIERËS”, BIEN TË KRIPORES

Berza, Bursa, Aksionet, AkcijeFillimin e këtij vit në Montenegrobursë e kanë shënuar indekset e kundërta të kompanive të Ulqinit.

Kështu për 20 për qind janë rritur aksionet e Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit” dhe vlejnë 11,4 euro, gjersa për vlerë gati të njëjtë kanë rënë aksionet e Kripores dhe tani janë 1,6 euro.

Këto indekse janë rezultat i paralajmërimit që për Rivierë interesohet turoperatori gjerman TUI,  gjersa me mbrojtje të sigurt të zonës së Kripores është zvogëluar edhe më tej mundësia për ndërtim në këtë zonë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top