Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Buxheti i komunës së Ulqinit: 8,2 MILION EURO

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Buxheti i sivjetmë i komunës së Ulqinit sipas projekt vendimit është planifikuar në masën e 8,2 milion euro, është deklaruar Portalit UL-info në qeverisjen lokale.

Sipas fjalëve të sekretarit për buxhet dhe financa Agron Ibrahimit, të ardhurat burimore të komunës do të sjellin tre të katërtat e të ardhurave, derisa planifikohet dhe marrja e kredisë me vlerë dy milion euro.

Një e treta e buxhetit (2,6 milion euro) është planifikuar për investime.

Vitin e kaluar buxheti u planifikua 8,6 milion euro, ndërsa është realizuar në masën prej rreth 60 për qind.

One comment

  1. Cka eshte ky Buxhet don me than se Ulqini nese i paska 20.000 banore 420 Euro per person ne vite i bjen si me qen ne Afrike mblidhni men more njerz mos luni me popull

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top