Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Çagjenoviq për hanin në Shtoj: VEND JOADEKUAT PËR KAFSHË

Han 1 (1)Në Ulqin, veçanërisht në zonën e Shtojit, tash disa vite është i theksuar problem me bagëtinë endacake.

Në Komunë kanë vendosur që në këtë bashkësi lokale të ndërtojnë një han.

Por, dashamirësit e kafshëve kanë ftuar kompetentët që të gjejnë lokalitet më të mirë. Sepse, siç thane, ky ndodhet pranë rrugës ku gjatë sezonit kalojnë mijëra turistë.

“Po ashtu, është e pakuptueshme që në atë vend kafshët nuk kanë asnjëfarë kushtesh. Azili është i hapur dhe nuk ka mbrojtje nga dielli. Këto kushte janë johumane, kështu që kompetentët duhet urgjentisht të ndërmarrin masat dhe të sigurojnë kushtet normale”, tha Marina Çagjenoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top