Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Camaj: MINISTRIA TË PËRCAKTOHET RRETH KUVENDIT TË ELEKTRORËVE TË KKSH-SË

Nikolle CamajFunksionari i Lidhjes Demokratike Nikollë Camaj tha se dyshon që Alternativa Shqiptare ka falsifikuar një pjesë të nënshkrimeve për përzgjedhjen e elektorëve për kuvendin e Këshillit Kombëtarë të Shqiptarëve (KKSH).

„Ato dorëzuan 3.600 nënshkrime për 60 elektroë, ndërsa në zgjdhje fituan vetëm një të tretën e votave. Morën nënshkrimet me të dhënat nga regjistrat zgjedhor, absolutisht pa kërkuar këto nënshkrime“, tha ai për „Vijesti“.

Camaj prandaj paralajmëroi se do t’i drejtohet Ministrisë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, si dhe që në varësi nga reagimi do të shqyrtojë dorëzimin e padisë në gjykatën kompetente.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top