Lajme nga kategoria

Ekonomi

Rreth 13.000 punëtorë arsimor dhe shëndetësor kanë shfrytëzuar mundësinë e kuponëve turistik falas, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi. Ceket që interesimi më …
Rreth 13.000 punëtorë arsimor dhe shëndetësor kanë shfrytëzuar mundësinë e kuponëve turistik falas, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi. Ceket që interesimi më …
“Kërkimet hulumtuese në nëndetin pranë Ulqinit premtojnë se do të gjendet burimi i naftës, ndërsa në territorin tonë ka edhe disa vendburime të tjera”, …
“Kërkimet hulumtuese në nëndetin pranë Ulqinit premtojnë se do të gjendet burimi i naftës, ndërsa në territorin tonë ka edhe disa vendburime të tjera”, …
Fatura mesatare e gushtit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen sahatet e palexuar në objektet që nuk …
Fatura mesatare e gushtit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen sahatet e palexuar në objektet që nuk …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
Rezultatet paraprake të kërkimeve hulumtuese në nëndetin tonë mbi burimet potenciale të naftës, të cilat po i bënë kompania Eni dhe Novatek, mund të …
Rezultatet paraprake të kërkimeve hulumtuese në nëndetin tonë mbi burimet potenciale të naftës, të cilat po i bënë kompania Eni dhe Novatek, mund të …
Rritja e numrit të turistëve në dy muajt e fundit ka rritur edhe shitjen e prodhimeve vendore, prandaj prodhuesit bujqësor nuk kishin ndalesa në …
Rritja e numrit të turistëve në dy muajt e fundit ka rritur edhe shitjen e prodhimeve vendore, prandaj prodhuesit bujqësor nuk kishin ndalesa në …
Nga Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare deklaruan se pas ndryshimit të strukturës udhëheqëse u ndryshua raporti ndaj Ulqinit. „Ulqini meriton trajtim …
Nga Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare deklaruan se pas ndryshimit të strukturës udhëheqëse u ndryshua raporti ndaj Ulqinit. „Ulqini meriton trajtim …
Numri i mysafirëve në rivierën e Ulqinit është në rënie të lehtë në krahasim me periudhën para dhjetë ditësh, tregojnë të dhënat e publikuara …
Numri i mysafirëve në rivierën e Ulqinit është në rënie të lehtë në krahasim me periudhën para dhjetë ditësh, tregojnë të dhënat e publikuara …

“Ulcinj Art Festival”: PROJEKTI “AIDA” BASHKON AKTORËT NGA ITALIA, SHQIPËRIA DHE MALI I ZI

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN
Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq përsëri paralajmëroi për rrezikun e erozionit në Adën e Bunës. “Nëse asgjë nuk bëhet, objektet dhe plazhi në

Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029
Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029

Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksander Daboviq solli vendimin për hartimin e Planit Strategjik të Zhvillimit të Komunës së Ulqinit për periudhën 2022-2029. Ky dokument, i cili pas Planit Hapësinor –

Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)
Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)

Në moshën 92 vjeçare ndërroi jetë Hysein Ceno Kapllanbegu. Ishte i lindur në Ulqin, ku edhe kaloi trë jetën e tij të gjatë. Ka punue edhe në Perast. Në shitoren “Napredak” të Gjakovës ka kalue kohën e

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet