Monday , November 19 2018
Lajmi i fundit

Inspekcionet në plazhet e Malit të Zi: NJË E TRETA E DËNIMEVE U PAGUAN NË ULQIN

Plazhi i madh, Velika plaza, Panorama

Nga gjithsej 115 mijë euro të cilat Drejtoria për punë inspektuese i ka mbledhur në 100 ditët e kaluara në plazhet e bregdetit të Malit të Zi, një e treta janë paguar në Ulqin. Siç u njoftuan zyrtarisht „Dnevne Novine“, tek qiramarrësit e plazheve të Ulqinit gjatë sezonit janë konstatuar 175 parregullsi, ndërsa shuma e dënimeve ishte gjithsej 39 475 ... Read More »

Kriporja: GRUMBULLIMI SHTYHET PËR DISA DITË

Edhe pse drejtuesit e kompanisë kanë paralajmëruar që të hënën do të filloj zyrtarisht grumbullimi i 79 i kripës, ai është shtyrë për disa ditë. Jo zyrtarisht mësojmë që arsyeja kryesore e shtyrjes së fillimit të grumbullimit është problemi me funksionimin e transportuesit vetëlëvizës, i cili është i nevojshëm për grumbullimin e kripës në mënyrë klasike, me lopata dore. Shiu ... Read More »

Çmimet e karburanteve: TË NJËJTA DHE NË DY JAVËT E ARDHSHME

Çmimet me pakicë të karburantit në Mal të Zi do të mbesin të njëjta edhe për dy javët e ardhshme, është deklaruar për agjencinë Mina nga Ministria e ekonomisë. Eurosuper pa plumb 98 dhe 95 vazhdon të kushtoj 1.41, përkatësisht 1.38, derisa eurodizeli do të jetë 1.29. Çmimet me pakicë të karburanteve në Mal të Zi për herë të fundit ... Read More »

Zyrtarisht: NË ULQIN RRETH 22 MIJË SHTRETËR

Ulqin, Ulcinj, Jadran, Panorama

Sipas të dhënave zyrtare, në rivierën e Ulqinit ka rreth 22 mijë shtretër. Më së shumti shtretër të regjistruar ka në akomodimin privat, rreth 18 mijë, derisa në hotele rreth 3800 shtretër. Pjesën tjetër e bëjnë kampet dhe pushimoret. Përpunuesit e Propozim Planit hapësinorë-urbanistik të Ulqinit deri në vitin 2020, i cili së shpejti duhet të gjendet në shqyrtim publik, ... Read More »

Përse dështojnë tenderët për “Rivierë të Ulqinit”: PRONAR TË NDRYSHËM TË OBJEKTEVE DHE TOKËS

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Këshilli për privatizim dhe investime kapitale i Qeverisë së Malit të Zi tash tre herë qiti në shitje 63.5 për qind të aksioneve të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”, vlera nominale e së cilës është 60 milion euro. Por, kjo punë nuk mundi të kryhet edhe pse kishte investitor të interesuar, sepse akoma nuk janë zgjidhur çështjet pronësore. Qeveria përpiqet ... Read More »

Deklarata audio e ministrit Gvozdenoviq

Branimir Gvozdenovic

Kliko këtu për ta ndëgjuar   Kryetari i komunës së Ulqinit na informoi për progresin që u realizua ku në ditën e sotme numri i turistëve në Ulqin është më i madh për rreth 20 për qind se vitin e kaluar, çka dëshmon për sezon të suksesshëm turistik që ndodh në Mal të Zi. (Ministri Branimir Gvozdenoviq, deklarata për medie, ... Read More »

REAGIM NGA OT PËR NUMRIN E TURISTËVE

(Reagimin ju sjellim siç mbërriti ne redaksinë tonë) Me rastin e tekstit qe eshte publikuar ne portalin info-ul mbi numrin e turisteve, Organizata Turistike pohon qe te dhenat qe ka dhene ministri i turizmit z.Gvozdenoviq i cili ishte per vizite dje ne Komunen e Ulqinit qe ne qytet pushojne rreth 20% turiste me teper, ishin te sakta por kishin te ... Read More »

Zec: SEZONI MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

Drejtori i NHT “Riviera e Ulqinit” Mikan Zec ka thënë se kjo sezon për ndërmarrjen e tij është shumë më e mire si për nga parametrat fizik ashtu edhe ato financiar. Si problemet kryesore në Ulqin, Zec ka cilësuar papastërtinë dhe muzikën e lartë e cila lëshohet pa leje. “Mund të them që ky sezon për Rivierën e Ulqinit ishte ... Read More »

Ministri Gvozdenoviq vizitoi Ulqinin: PO E KTHEJMË KËTË QYTET NË HARTËN TURISTIKE TË EVROPËS

“Po shkojmë në drejtimin e duhur dhe me investimet e ardhshme Ulqinin e kthejmë aty ku e ka vendin, në hartën turistike të Malit të Zi”, tha ministri për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm në Qeverinë malazeze, Branimir Gvozdenoviq. Ai të enjten vizitoi këtë komunë dhe foli me kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungun, drejtorin gjeneral të NHT “Riviera ... Read More »

Hotelet: ÇMIMET NË RIKVERC

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Nga e mërkura çmimet në objektet e Ndërmarrjes hotelerike-turistike „Riviera e Ulqinit“ do të jenë më ulëta. Kështu gjysmë pansioni në hotelin „Olimpik“ për person në vend të 33 do të jetë 31 euro, në „Belvi“ çmimi do të jetë katër euro më i ultë, 27 në vend të 31 euro, derisa çmimet e qëndrimit në vendbanimin nudistik Ada e ... Read More »

Scroll To Top