Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

OT: NË ULQIN PUSHOJNË AFËR 56 MIJË MYSAFIRË TË LAJMËRUAR

Plazhi i vogel, Mala Plaza, Panorama

Madje 40 për qind më shumë mysafirë të lajmëruar se një vit më herët pushojnë në Ulqin, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike. Siç theksohet, të premten në rivierën e Ulqinit janë evidentuar 55.674 turistë. Në hotele pushojnë 6.159, në kampe dhe pushimore 850, ndërsa në akomodim privat janë të regjistruar 48.755 turistë. Pothuajse 98 për qind e mysafirëve janë ... Read More »

OT: GJITHNJË E MË SHUMË GJERMAN NË RIVIERËN E ULQINIT

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Në tre javët e para të këtij muaji në rivierën e Ulqinit pushojnë 5.640 mysafirë nga Gjermania që është 2,5 herë më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike. Në numrin e përgjithshëm të mysafirëve Gjermanët mbulojnë nëntë përqind, njëjtë si turistët nga Bosnja dhe Hercegovina, gjersa numri i turistëve të evidentuar ... Read More »

OT: NË RIVIERËN E ULQINIT PUSHOJNË RRETH 41.500 MUSAFIRË

Panorama, Kalaja, Stari grad

Në rivierën e Ulqinit pushojnë 41.497 mysafirë, kumtuan për Portalin Ul-info nga Organizata Turistike. Numri më i madh i mysafirëve, 34.728, është regjistruat në akomodimin privat, ndërsa në hotele pushojnë gati gjashtë mijë turistë, ndërsa në kampe dhe pushimore rreth 800. Në krahasim me të njëjtën periudhë vitin e kaluar u evidentuan 11 për qind më shumë musafirë. Read More »

EPCG: KONSUMI MË I MADH I ENERGJISË ELEKTRIKE NË AMVISËRI NË QERSHOR ISHTE NË ULQIN

Racun, EPCG

  Amvisëritë në qershor të vitit 2019 shpenzuan 97.768.675 kWh energji elektrike, që është 2,9 për qind më shumë në krahasim me konsumin e realizuar në maj të vitit 2019, gjegjësisht 9,1% më shumë se konsumi i arritur në qershor të vitit 2018, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi. Fatura mesatare e qershorit për energji elektrike për amvisëri në ... Read More »

Aksionarët e vegjël: SHTETI TË BLEJË AKSIONET E KRIPORES

Solana, Kriporja

Anëtari i Këshillit të Shoqatës së Aksionarëve të Vegjël Tripko Krgoviq tha se shteti gaboi kur e privatizoi Kriporen. Sipas fjalëve të tija, tani duhet shteti duhet të përmirësojë gabimin dhe të blejë aksionet e kësaj ndërmarrje me rëndësi strategjike. Përfaqësuesi i Eurofondit Bojsha Shotra tha se shteti sillet si pronar në Kripore në të cilën nuk ka asnjë aksion. ... Read More »

Zec: NË ADË ËSHTË INVESTUAR SHUMË, ASNJËHERË NUK ISHTE MË MIRË

Radomir Mikan Zec

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir Mikan Zec paralajmëroi se kishte shumë investime në Adë të Bunës. “Të gjitha vilat i kemi rregulluar, sollëm ujën me cilësi të lartë, rregulluam terrenet sportive dhe baret në plazh. Asnjëherë situata nuk ishte më e mirë”, tha ai për CdM. Sipas fjalëve të tija, në punët sezonale zakonisht ... Read More »

G.Resulbegoviq: PUNIMET NË RRUGË PENGOJNË SEZONIN

Gani resulbegovic

Kryetari i Sektorit të qiramarrësve të plazheve në kuadër të Shoqatës Malazeze të Turizmit Gani Resulbegoviq, tha për Antena M se punimet në rrugë po e pengojnë sezonin turistik. Sipas fjalëve të tija, punimet mund të përfundonin në muajt kur temperaturat ishin më të ulëta dhe jashtë sezonit, e jo tani kur sezoni filloi. ”Çdo vit para sezonit kemi të ... Read More »

EEMZ: NË ULQIN FATURA MESATARE E RRYMËS RRETH 34 EURO

Racun, EPCG

Fatura mesatare e majit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (përjashtu faturat nga vendet e palexuara në objektet e që nuk janë vazhdimisht të banuara) është rreth 31 euro. Njëkohësisht 5.845 amvisëri në Ulqin kanë shpenzuar mesatarisht rreth 10 për qind më shumë, gjegjësisht 33,86 euro. Madje 62,12 për qind e amvisërive do të fitojnë ... Read More »

Scroll To Top