Tuesday , November 12 2019
Lajmi i fundit

Karisma: PO FITOJMË MIRËNJOHJE PËRGJATË BOTËS

karisma

Grupimi ndërkombëtarë hotelerik “Karisma Hotels & Resorts” e cila me sukses po e përfundon vitin e punës në Mal të Zi, fitoi mirënjohje me vlerë. Mysafirët e hoteleve të Karismës prej tani edhe zyrtarisht po kënaqen në njërën nga kuzhinat më të mira në botë – restorantin Le Chique të Karismës, i cili gjendet në Azul Beach Resort Riviera Cancun ... Read More »

Komuna: NGA FONDI EGALIZUES ULQINIT DO T’I NDAHEN 1,5 MILION EURO

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të jetë propozimi i buxhetit për vitin e ardhshëm. E sigurt është që vlera e tij nuk do të jetë rreth 16 milion euro, siç është planifikuar paraprakisht, sepse me këtë nuk pajtohet Ministria e Financave. Po ashtu është e sigurt që nga Fondi Egalizues Komunës së Ulqinit në ... Read More »

EEMZ: FATURA MESATARE NË ULQIN NË NËNTOR 34 EURO

Racun, EPCG

  Fatura mesatare e nëntorit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse nuk llogariten vendet e palexuara në objektet të cilët nuk janë përgjithmonë të banuara) ishte 31,70 euro. Njëkohësisht amvisëritë në Ulqin shpenzuan pak më shumë, gjegjësisht 33,90 euro. Faturat e nëntorit të zvogëluara për vlerën e zbritjes e cila i takon paguesve të ... Read More »

Qeveri: PËR NJË VIT DO TË DIMË A KA NAFTË NË NËNDETIN E ULQINIT

Polar Emress, nafta 1

Nga Qeveria malazeze njoftuan se të dhënat e para preliminare për çështjen e ekzistencës së naftës dhe gazit në nëndetin tonë do të dihen në fund të vitit 2019 ose në fillim të vitit 2020. Zëdhënësja e Drejtorisë për Hidrokarbure Jelena Savkoviq tha se në atë periudhë do të bëhen shpimi i parë kërkues. “Periudha kërkuese zgjatë 4+3 vite, pra ... Read More »

Qeveria: MARKOVIQ UROI ERSTE BANKËN PËR SHPËRBLIMIN

Dusko Markovic

Kryeministri Dushko Markoviq uroi Erste Bankën për shpërblimin e fituar “Banka e vitit në Malin e Zi”, të cilin e ndan revista e njohur financiare “The Banker”. “Besoj se ky shpërblim i rëndësishëm do të jetë stimulues shtesë që, si një nga bankat kryesore në Mal të Zi, të kontribuoni edhe më shumë në zhvillimin e sektorit bankar dhe zhvillimit ... Read More »

Londër: ERSTE BANKA PËR TË KATËRTËN HERË BANKA E VITIT NË MAL TË ZI

Aco Lukic

Erste Bank AD Podgorica është fituese e shpërblimit “Banka e vitit në Mal të Zi”, të cilin e ndan revista e njohur financiare dhe me ndikim botëror “The Banker”, botim i “Financial Times Group”. Shpërblimi “Banka e vitit në Mal të Zi” iu nda drejtorit ekzekutiv të Erste Bankës Aleksa Lukiq, mbrëmë, në ceremoninë e mbajtur në Londër. “Jam krenar ... Read More »

Scroll To Top