Tuesday , November 12 2019
Lajmi i fundit

Kriporja në tender: E SHESIN PËR TË 14 HERË

Solana, Kriporja

Administrata e falimentit e Kripores shpalli tendering e 14 për shitjen e pronës së tundshme dhe të patundshme të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin. Siç thuhet në shpallje, Kriporja i ofrohet blerësve potencial për pak më shumë se 145 milion euro. Përndryshe, administrata e falimentit në fillim të vitit 2016 njoftoi se nuk të shpall më ankande publike ... Read More »

Së shpejti: BANKA CKB DO TË HAP FILIALIN E VET NË KATËRKOLLË

thumbnail_image1 (2)

Biznis Klub Anamalit e përfaqësuar nga Kryetari i saj Kabil Kurti në zyrën e vet në Katërkollë zhvilloi një takim pune më përfaqësues të Bankës CKB  në Ulqin. Në takim morën pjesë përfaqësues nga sektori i biznesit , përfaqësues të bashkësive lokale, organizatave joqeveritare , punonjës të institucioneve lokale dhe qendrore ku patën mundësi të japin mendimet dhe sugjerimet e ... Read More »

Kompania VOLI: PRODHIMI I ICEBERG SALLATËS NË SHAS

Shasi (1)

Kompania “Voli” në tokën e vet bujqësore në Shas, në bashkëpunim me “Iceberg Salat” qendrën nga Surçini, filloi nga mesi i shtatorit prodhimin provë të Sallatës Iceberg në sipërfaqe të përgjithshme prej 2 hektarësh. Mbjellja e fidanëve të para ishte në gjysmë të shtatorit dhe pas kësaj, çdo dy javë, mbillet sipërfaqja prej 0,2 ha në fushë të hapur. Në ... Read More »

Lojërat rreth Kripores: JAVËN E ARDHSHME SHPALLJA E RE PËR SHITJE

Solana, Kriporja

Nga zyra e administruesit të falimentit në Kripore thanë për “Vijesti” se javën e ardhshme prapë do të jepet shpallja për shitjen e kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin. Skuadra e profesionistëve nga Gjykata Ekonomike e vlerësoi pronën e Kripores në rreth 163 milion euro. Kjo gazetë shkruan se një kompani e njohur franceze, e specializuar për menaxhimin e ... Read More »

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË POLONI

IMG-7318e62baabe326c0dcfaadec9000165-V

Të mërkurën filloi Panairi Ndërkombëtarë i Turizmit “TT Varshavë”, i cili tash 25 vite mbahen në kryeqytetin e Polonisë. Panairi parqet një nga ngjarjet më të rëndësishme për turizmin në Poloni dhe mundësi ideale për realizimin e kontakteve të punës, si me përfaqësuesit e komunitetit turistik në këtë vend, ashtu edhe me përfaqësuesit nga jashtë shtetit, njoftohet nga Organizata Turistike ... Read More »

Hapet Panairi i Turizmit në Tiranë: PREZANTOHET OFERTA E ULQINIT

IMG-8cb67489b97250cab1248c2adf308d7b-V

Në Tiranë të mërkurën u hap Panairi tradicional i turizmit dhe sipërmarrjes. Në këtë tubim ofertën e Ulqinit do ta prezantojë Organizata Turistike, si dhe disa punëtorë turistik nga kjo komunë. Në hapje ishin edhe nënkryetari i Komunës Astrit Hoxha dhe drejtori i OT-së Fatmir Gjeka, të cilët me këtë rast biseduan me ministren në qeverinë e Republikës së Shqipërisë ... Read More »

Karsima: PËR BLACK FRIDAY OFERTA FANTASTIKE PËR PUSHIME

Karisma

Për herë të parë qytetarët e Malit të Zi do të kenë mundësi që në periudhën prej me 23 nëntor deri me 30 nëntor të këtij viti, me çmime shumë të volitshme, të paguajnë aranzhimet për vete në hotelet e grupimit Karsima Hotels & Resorts, të cilët mund të shfrytëzohen sezonin e ardhshëm. Lirimet e siguruara me këtë rast shkojnë ... Read More »

Simoviq: SYNIMI ËSHTË QË 20% E UJIT TË RRJEDH NËPËR DEGËN E DJATHTË TË BUNËS

Simovic

Nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Millutin Simoviq deklaroi se punimet për rregullimin e degës së djathtë të Bunës po vijojnë sipas dinamikës së planifikuar. Ai tha se këto punime janë të nevojshme në mënyrë që mos të përsëritet situata nga viti i kaluar, kur u mbyll grykëderdhja e djathtë. „Synimi është që të sigurohet rrjedhshmëria prej 20 për ... Read More »

“Pobjeda”: PËR DY JAVË NIS PUNË CENTRALI ME ERË NË MOZHUR

vjetroelektrana-mozura-mozhur-centralet-me-ere

Centrali me erë në Mozhur do të fillojë punën provuese në fund të nëntorit, shkruan “Pobjeda”. Siç thuhet, në rast të përfundimit të suksesshëm të punës provuese, kohëzgjatja e së cilës varet nga një sërë faktorësh, Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit do të jap lejen e nevojshme për centralin me erë në Mozhur dhe pas kësaj nis puna ... Read More »

EEMZ: NË ULQIN NË TETOR FATURA E RRYMËS 30 EURO PËR AMVISËRI

Racun, EPCG

Fatura mesatare mujore për energji elektrike për amvisëri në nivel të Malit të Zi (nëse nuk llogariten vendet e palexuara në objektet të cilët nuk janë vazhdimisht të banuara) është 28,09 euro, deklaruan nga Elektroekonomia e Malit të Zi për Portalin Ul-info. Amvisëritë në Ulqin kanë konsum pak më të lartë prej 30,20 euro, ose për 2,11 euro më shumë se ... Read More »

Scroll To Top