Thursday , October 19 2017
Lajmi i fundit

Shpërblimi për biznesin shoqëror: FITUAN ULQINAKËT E RINJ

Biznis nagrade

Skuadra të cilën e përbëjnë të rinjtë nga Ulqin është një nga tre fituesit në Mal të Zi në kuadër të programit europian të përkrahjes të zhvillimit të biznesit shoqëror. Kjo skuadër ka fituar në votimin online të komunitetiT me idenë që mbanë titullin “Ruajtja e kafshëve shtëpiake”, gjegjësisht krijimin e shërbimit të ruajtjes së kafshëve shtëpiake gjersa pronarët janë në ... Read More »

Karisma prezantoi projektin: ULQINI KA POTENCIALIN MË TË MADH NË EUROPË

Hotel Bellevue 5

Drejtori ekzekutiv për zhvillim i Karisma Hotels & Resorts Nemanja Kostiq ka deklaruar se ndjen kënaqësi që kjo kompani së shpejti nis me projekte në Ulqin, “në qytetin ku dielli shkëlqen më së shumti”. “Ulqini është potenciali më i madh jo vetëm i Malit të Zi, por i tërë Europës”, theksoi ai duke folur në prezantimin e projektit “Holiday Village ... Read More »

NHP „Riviera e Ulqinit“: KARISMA DO TË MBAJË 21 PUNËTORË

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Kompania Karisma Hotels & Resorts do të prezantojë sot në hotelin “Hilton” në Podgoricë planet zhvillimire të grupit me rastin e nënshkrimit të kontratës për qiradhënien afatgjate të tokës shtetërore dhe të objekteve në pronësi të Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit”. “Vijesti” shkruan se kjo kompani ka vendosur të mbajë 21 nga gjithsej 81 punëtorë të përhershëm të ... Read More »

Kuvendi i jashtëzakonshëm i “Rivierës së Ulqinit”: VENDOSIN PËR KONTRATËN ME “KARISMEN”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Këshilli i drejtorëve të Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit” ka caktuar Kuvendin e jashtëzakonshëm të aksionarëve të kësaj kompani për 31 tetorin e këtij viti, shkruan “Pobjeda”. Në rend të ditës janë dy pika: 1. Shqyrtimi dhe miratimi i vendimit për qiradhënien afatgjate të një pjese të pronës dhe të objekteve të kësaj kompanie nga Ulqini dhe 2. ... Read More »

Drejtoria tatimore: BLLOKOHEN SHTATË NDËRMARRJE PUBLIKE NË ULQIN

Miomir M. Mugosa

Drejtoria tatimore ka filluar aktivitetet e ndërmarrjes së masave të pagesës së dhunshme ndaj ndërmarrjeve dhe institucioneve në nivel të njësive të vetëqeverisjes lokale të cilët vonojnë me shlyerjen e detyrimeve tatimore. Masat e pagesës së dhunshme me bllokim të xhiro llogarisë janë ndërmarr ndaj shtatë  ndërmarrjeve lokale në Ulqin. Shtohet që disiplina tatimore në këtë komunë është ndër më ... Read More »

Radulloviq: PUNËTORËT E “RIVIERËS” KANË DREJTË NË KONTRATË KOLEKTIVE

pavle-radulovic

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Pavlle Radulloviq ka deklaruar se të gjithë punëtorët e Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit” të cilët nuk do të merren nga “Karisma Hotels Adriatic Montenegro”, kanë të drejtë në program social. “Ato kanë kontratë kolektive dhe ai absolutisht do të respektohet”, tha Radulloviq për TV Mali i Zi. “Karisma Hotels Adriatc ... Read More »

Siç njoftohet: “OLIMPIK” DHE “BELVI” DO TË KENË KATËR YJE

Hotel Bellevue 5

Mbasi që Qeveria e Malit të Zi vendosi të enjten që të jap me qira 30 vjeçare tokën në të cilën gjenden hotelet “Olympic” dhe “Bellevue” kompania “Karisma Hotels Adriatic Montenegro” shpejt do të nis në realizimin e programit investues. Siç është paralajmëruar, në periudhën prej vitit 2017 – 2019 parashihen investimet me lartësi prej 16,24 milion euro, përmirësimi i ... Read More »

Këshilli për privatizimit: PRANOHET KONTRATA PËR QIRAMARRJEN E NHT “RIVIERA E ULQINIT”

Karisma Hotels Adriatic

Këshilli për privatizim dhe projekte kapitale të mërkurën, në mbledhjen të cilën e drejtoi kryetari i Këshillit dhe kryeministri Dushko Markoviq, ka pranuar Kontratën për qiradhënien afatgjate të kompleksit të NHT “Riviera e Ulqinit”, njoftohet nga ky trup qeveritar. Siç thuhet, me Vendimin e propozuar në qira afatgjate, në periudhë 30 vjeçare, konzorciumit Karisma Hotels & Resorts i jepet toka ... Read More »

Qeveria: PRAPË NË TENDER 695.000 METËR KATROR NË SHAS

12. sjednica Vlade Crne Gore (7)

Mbasi që askush nuk u lajmërua në tenderin e parë, Qeveria malazeze ka publikuar të mërkurën thirrjen e dytë publike për qiradhënien e patundshmërisë në Shas. Bëhet fjalë për tokën ndërtimore me sipërfaqe të përgjithshme prej 694.981 m2, e cila është pronë e Shtetit të Malit të Zi. Siç thuhet në thirrje e cila është e hapur deri më 18 ... Read More »

Drejtoria tatimore: RRITET KONSIDERUESHËM BORXHI I KOMUNËS SË ULQINIT

Miomir M. Mugosa

Nga Drejtoria tatimore e Malit të Zi prapë kanë paralajmëruar që disa vetëqeverisje lokale, ndër të cilët edhe Komuna e Ulqinit, i shlyejnë rregullisht detyrimet nga reprogami i cili u nënshkrua në mesin e vitit 2015, por jo edhe detyrimet vijuese ndaj këtij institucioni. Drejtori i DT Miomir M. Mugosha ka thënë për „Dan“ se Komuna e Ulqinit, së bashku ... Read More »

Scroll To Top