Sunday , October 20 2019
Lajmi i fundit

OT: NË ULQIN PUSHOJNË MBI 53 MIJË MYSAFIRË TË EVIDENTUAR

Pika, Punkt, OT, TO

Në Rivierën e Ulqinit në mesin e gushtit pushojnë rreth 40 për qind më shumë mysafirë të evidentuar se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, gjithsej janë të regjistruar 53.378 mysafirë ose për 42 për qind më shumë se në mesin e gushtit të vitit 2018. Më së shumti mysafirë janë në akomodimin ... Read More »

Konsumi i rrymës: NË ULQIN GATI DY HERË MË SHUMË SE NË NIVEL SHTETI

Racun, EPCG

Fatura mesatare e korrikut për energji elektrike në nivel të Malit të Zi (nëse nuk llogariten vendet matëse të palexuara në objektet e pabanuara vazhdimisht) është 36,46 euro, njoftohet Portali Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi. Siç theksohet, konsumi më i lartë muajin e kaluar ishte në Ulqin ku amvisëritë shpenzuan mesatarisht 61,37 euro energji elektrike. Numri i amvisërive ... Read More »

Ulqin: NË AKOMODIMIN PRIVAT TRE HERË MË SHUMË MYSAFIRË SE SHTRETËR TË REGJISTRUAR

Panorama, Ulqin, Ulcinj

Sipas të dhënave të Organizatës Turistike, në akomodimin privat në territorin e Komunës së Ulqinit momentalisht pushojnë 52.278 mysafirë. Siç mëson Portali Ul-info, kjo shifër është pothuajse tre herë më e madhe nga numri i shtretërve të regjistruar në administratën lokale. Në Sekretariatin e Komunës për ekonomi dhe zhvillim këtë vit janë regjistruar rreth 18.500 shtretër në akomodimin privat. Read More »

OT: NË RIVIERËN E ULQINIT MBI 58.000 MYSAFIRË

Panorama, Ulqin, Ulcinj

Në rivierën e Ulqinit në ditët e para të gushtit pushojnë një çerek më shumë mysafirë të evidentuar se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, gjithsej janë të regjistruar 58.425 mysafirë ose për 28 për qind më shumë se në fillim të gushtit të vitit 2018. Më së shumti mysafirë janë në akomodimin ... Read More »

OT: NË ULQIN PUSHOJNË AFËR 56 MIJË MYSAFIRË TË LAJMËRUAR

Plazhi i vogel, Mala Plaza, Panorama

Madje 40 për qind më shumë mysafirë të lajmëruar se një vit më herët pushojnë në Ulqin, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike. Siç theksohet, të premten në rivierën e Ulqinit janë evidentuar 55.674 turistë. Në hotele pushojnë 6.159, në kampe dhe pushimore 850, ndërsa në akomodim privat janë të regjistruar 48.755 turistë. Pothuajse 98 për qind e mysafirëve janë ... Read More »

OT: GJITHNJË E MË SHUMË GJERMAN NË RIVIERËN E ULQINIT

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Në tre javët e para të këtij muaji në rivierën e Ulqinit pushojnë 5.640 mysafirë nga Gjermania që është 2,5 herë më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike. Në numrin e përgjithshëm të mysafirëve Gjermanët mbulojnë nëntë përqind, njëjtë si turistët nga Bosnja dhe Hercegovina, gjersa numri i turistëve të evidentuar ... Read More »

OT: NË RIVIERËN E ULQINIT PUSHOJNË RRETH 41.500 MUSAFIRË

Panorama, Kalaja, Stari grad

Në rivierën e Ulqinit pushojnë 41.497 mysafirë, kumtuan për Portalin Ul-info nga Organizata Turistike. Numri më i madh i mysafirëve, 34.728, është regjistruat në akomodimin privat, ndërsa në hotele pushojnë gati gjashtë mijë turistë, ndërsa në kampe dhe pushimore rreth 800. Në krahasim me të njëjtën periudhë vitin e kaluar u evidentuan 11 për qind më shumë musafirë. Read More »

EPCG: KONSUMI MË I MADH I ENERGJISË ELEKTRIKE NË AMVISËRI NË QERSHOR ISHTE NË ULQIN

Racun, EPCG

  Amvisëritë në qershor të vitit 2019 shpenzuan 97.768.675 kWh energji elektrike, që është 2,9 për qind më shumë në krahasim me konsumin e realizuar në maj të vitit 2019, gjegjësisht 9,1% më shumë se konsumi i arritur në qershor të vitit 2018, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi. Fatura mesatare e qershorit për energji elektrike për amvisëri në ... Read More »

Aksionarët e vegjël: SHTETI TË BLEJË AKSIONET E KRIPORES

Solana, Kriporja

Anëtari i Këshillit të Shoqatës së Aksionarëve të Vegjël Tripko Krgoviq tha se shteti gaboi kur e privatizoi Kriporen. Sipas fjalëve të tija, tani duhet shteti duhet të përmirësojë gabimin dhe të blejë aksionet e kësaj ndërmarrje me rëndësi strategjike. Përfaqësuesi i Eurofondit Bojsha Shotra tha se shteti sillet si pronar në Kripore në të cilën nuk ka asnjë aksion. ... Read More »

Zec: NË ADË ËSHTË INVESTUAR SHUMË, ASNJËHERË NUK ISHTE MË MIRË

Radomir Mikan Zec

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir Mikan Zec paralajmëroi se kishte shumë investime në Adë të Bunës. “Të gjitha vilat i kemi rregulluar, sollëm ujën me cilësi të lartë, rregulluam terrenet sportive dhe baret në plazh. Asnjëherë situata nuk ishte më e mirë”, tha ai për CdM. Sipas fjalëve të tija, në punët sezonale zakonisht ... Read More »

Scroll To Top