Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Fillon sezoni: “OTRANTI” HAPET ME NJË, NDËRSA “KOPAKABANA” ME 15 PRILL

Hotel Otrant

Sezoni turistik 2017 në rivierën e Ulqinit do të fillojë të shtunën e ardhshme, mëson Portali Ul-info. Me një prill do të hapet hoteli “Otrant”, i cili ndodhet në fillim të Plazhit të madh në Ulqin. Dy javë më vonë, gjegjësisht me 15 prill, është paralajmëruar hapja solemne e plazhit “Kopakabana”, qiramarrësi i së cilës është sipërmarrësi i njohur Prela ... Read More »

OT: PREZANTOJNË OFERTËN E ULQINIT NË TIRANË

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Sot dhe nesër në kryeqytetin e Shqipërisë do të mbahet Panairi ndërkombëtar i turizmit “ITF Tirana 2017”, në të cilin do të marrin pjesë edhe Organizata turistike e Ulqinit. Në këtë tubim tradicional të punëtorëve turistik të vendeve të regjionit ofertën e vet do ta prezantojnë edhe kompanitë e shumta turistike dhe agjencitë nga Ulqini. Gjatë vitit të kaluar në ... Read More »

Lamoviq: NË ULQIN TË PUNËSUAR DY HERË MË PAK SE PARA 30 VITESH

Shefki Keko Lamoviq, Sefkija Keko Lamovic

Kryetari i Sindikatës së Ulqinit Shefkija – Keko Lamoviq ka deklaruar se në këtë komunë punojnë pak mbi dy mijë njerëz, ose dy herë më pak se para 30 vitesh. “Prej këtij numri, shumica nuk e marrin pagën rregullist”, tha ai për “Dan” duke theksuar se për çdo ditë iu vijnë njerëzit dhe iu kërkojnë ndihmë në ushqime në mënyrë ... Read More »

OT: VITIN E KALUAR NË ULQIN VERUAN SHTATË MIJË RUS

13

Organizata Turistike e Ulqinit në bashkëpunim me Organizatën Nacionale, Organizatat lokale si dhe me afaristët tanë, është duke marrë pjesë në panairin ndërkombëtar të turizmit Mitt 2017 që po mbahet në Moskë prej 14 deri 17 mars, dhe në këtë mënyrë po prezantohet  oferta turistike e Malit të Zi. Mitt është panairi më i madh në Rusi dhe njëri ndër ... Read More »

Qeveria: EDHE GREKËT DO TË HULUMTOJNË NAFTËN NË NËNDETIN E ULQINIT

Nafta Ulqin

Përfaqësuesit e Qeverisë së Malit të Zi dhe kompanisë greke Energean Oil&Gas do të nënshkruajnë nesër Kontratën për koncesion për prodhimin dhe hulumtimin e naftës në nëndetin e Ulqinit, shkruan Dnevne novine. Siç thuhet, koncesioni zgjatë 30 vite dhe përfshinë dy blloqe, në kufi me Shqipërinë. Me nënshkrimin e kontratës me kompaninë greke, numri i përgjithshëm i blloqeve të cilët ... Read More »

OT: PREZANTOHET OFERTA E ULQINIT NË PANAIRIN NË MOSKË

MIIT, Moskva

Nën organizimin e Organizatës nacionale turistike të Malit të Zi dhe Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, oferta turistike e Malit të Zi do të prezantohet në panairin më të madh në Rusi në një nga panairet më të rëndësishme turistike në botë MITT 2017 (Moscow International Travel & Tourism Exhibition), i cili mbahet prej më 14 deri më ... Read More »

OT: PRESIM SEZON TË SUKSESSHËM DHE RRITJE TË NUMRIT TË MYSAFIRËVE

Minir Karamanaga

Në qytetet bregdetare janë në vijim përgatitjet për sezonin veror, njofton Antena M. Siç thuhet, në Organizatën turistike të Ulqinit me optimizëm shikojnë drejt verës së ardhshme. „Besoj që, nëse gjykojmë në bazë të të gjithë informatave të cilat i grumbullojmë nga prezentimet dhe panairet përgjatë Europës, që mund të presim një sezon të suksesshëm dhe rritje të numrit të ... Read More »

EEMZ: FATURA MESATARE NË SHKURT 35,6 EURO

EPCG, Elektroprivreda Crne Gore

Fatura mesatare e shkurtit për energji elektrike për amvisëri në nivel të Malit të Zi (nëse nuk merren parasysh vendet e palexuara matëse në objektet që nuk janë vazhdimisht të banuarë) është 36,16. Siç thuhet në kumtesën e Elektroekonomisë së Malit të Zi, kjo faturë në Ulqin ishte pak më e ulët, gjegjësisht 35,57 euro. Shtohet që në komunë të ... Read More »

OT Ulqin në panairin e Berlinit: PO KTHEHEN MYSAFIRËT E BERLINIT

image-0-02-05-96a4f95b45d8f0d3b3cfc8e26b7da7845b6ce639eeb29da9ec3e88c237297fdd-V

Në panairin ndërkombëtar të Berlinit ITB 2017 që po mbahet prej 8 deri me 12 mars, Organizata Turistike e Ulqinit , është duke marrë pjesë në stendën e Organizatës Nacionale të MZ. Këtë panair e vizitojnë rreth 180.000 vizitues, prej të cilëve 120.000 janë profesional nga dega e turizmit, si dhe rreth 11.000 kompani dhe firma prej 180 vendeve, kështu ... Read More »

Scroll To Top