Friday , October 18 2019
Lajmi i fundit

Punëtorët e Kripores i shkruajnë Nrekiqit: NA NDIHMONI

Kriporja, Solana, Greve, Strajk

Ish punëtorët e ndërmarrjes në faliment SHA Kriporja “Bajo Sekuliq” iu drejtuan Kuvendit komunal të Ulqinit dhe kërkuan ndihmë në zgjidhjen e problemeve të cilët u krijuan mbasi që kjo kompani ndaloi punën dhe prodhimin e kripës, shkruan “Dan”. Siç theksohet, atyre nuk janë paguar kontributet për periudhën pesë vjeçare (2009-2014) dhe pagat për disa vite. “Prandaj nuk e dimë ... Read More »

G.Resulbegoviq: ME OPTIMIZËM TË MADH HYMË NË SEZON

Gani Resulbegoviq, Gano Resulbegovic

Ulqini ka mundësi që nga turizmi të gjenerojë të ardhura shumë më të mëdha nga të tanishmet dhe këtë me përmirësimin e cilësisë së ofertës e cila do të kontribuojë në shpenzimin më të madh të turistëve, deklaroi pronari i kompanisë nga “Real Estate” Ulqini Gani Resulbegoviq. Ai tha se Organizata nacionale turistike, së bashku me atë lokale, këtë vit ... Read More »

Akva park: NË BUDVA HAPET ME 15 QERSHOR, NË ULQIN KUSHEDI KUR

Akva park

Hapja solemne e akva parkut bë Budva do të organizohet me 15 qershor, shkruajnë “Dnevne novine”. “Me ndërtimin e qytetit ujor fitohet përmbajtja unike turistike e cila në nivel shumë më të lartë e çon ofertën turistike në tërësi”, shkruan kjo gazetë. Njëkohësisht, është e sigurt që Ulqini këtë sezon, në pjesën e pasme të Plazhit të madh, nuk do ... Read More »

Sekretariati për financa dhe buxhet: PAGUANI TATIMIN NË PATUNDSHMËRI

Sead Osmanovic

Të nderuar qytetar të komunës së Ulqinit, Ju lajmërojmë që Sekretariati për financa dhe buxhet është në përgatitje të vendimeve të reja për tatimin në patundshmëri dhe taksen turistike për vitin 2016. Ju lajmërojmë që jeni të obliguar t’i shlyeni detyrimet tuaj në bazë të taksave dhe tatimeve, në të kundërt jemi të obliguar te ndërmarrim të gjitha masat ligjore. ... Read More »

Franca: HOTEL NË ULQIN PËR SEZONIN 2017

Hilmo Franca

Kompania “Mesopromet” nga Bijello Pole do të ndërtojë hotelin në Fushë të Ulqinit, njoftohet nga kjo firmë. Pronari dhe drejtori i “Mesoprometit” Hilmi Franca ka thënë për “Pobjeda” që kanë dorëzuar kërkesën për marrjen e lejes ndërtimore për hotelin me katër yje. Ai theksoi se objekti do të ketë 60 dhoma, ndërsa në ndërtimin e tij do të investohet 2,5 ... Read More »

Aktivitetet e OT: TAKIM ME GAZETARËT NGA SERBIA

Novinari iz Srbije

Organizata Turistike e Ulqinit po vazhdon me nje seri aktivitetesh qe dukshem po ndikojne ne promovimin e ofertes turistike te qytetit. Pervec panairit te turizmit List ne Lukavac ku perfaqesuesit e OT Ulqin jane duke prezantuar oferten per sezonin turistik 2016, dje kemi pritur nje grup te renomuar te turoperatereve Kinez qe jane duke qendruar ne Mal te Zi prej ... Read More »

OT: Turoperateret nga Kina në Ulqin

Carshia, Carsija

Në organizimin e Organizatës Nacionale Turistike të Malit të Zi në periudhen prej 12 deri 15 maj, në Mal të Zi do të qëndrojë grupa e turoperatërëve nga Kina. Kjo vizite realizohet në bashkëpunim me Air Serbia dhe organizatat lokale të Ulqinit, Tivarit, Budvës, Tivatit dhe Kotorit. Në këtë grupë janë 8 përfaqësues të turoperatërëve siç janë Hong kong Economic ... Read More »

OT: “PANAIRI LIST 2016” NË LUKAVAC

Lukavac

Organizata Turistike e Ulqinit është duke marrë pjesë në panairin List 2016 në Lukavac që po mbahet prej 12 deri 14 maj ku ka siguruar një stendë prej 20m2 dhe po merr pjesë në bashkëpunim me ONT dhe Organizatën Turistike të Tivatit. Në hapjen solemne të panairit fjalën përshëndetëse e kanë patur organizatori z.Izet Nuhanoviq, ministrija e turizmit Edita Gjoko ... Read More »

Ulqin: PJESËMARRJE NË PANAIRIN „LIST 2016“

Sajam Lukavac, Panairi Lukavac

Përfaqësuesit e Komunës së Ulqinit dhe Organizatës turistike do të marrin pjesë në Panairin e 14 të turizmit në Lukavac „LIST 2016“, mëson Portali Ul-info. Ky manifestim mbahet prej më 12 deri më 14 maj në Lukavac dhe është njëri nga më të mëdhenjtë në Bosnje dhe Hercegovinë. Përndryshe, me komunën e Lukavacit komuna e Ulqinit para disa viteve ka ... Read More »

Scroll To Top