Monday , February 17 2020
Lajmi i fundit

Zec: NË ADË ËSHTË INVESTUAR SHUMË, ASNJËHERË NUK ISHTE MË MIRË

Radomir Mikan Zec

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir Mikan Zec paralajmëroi se kishte shumë investime në Adë të Bunës. “Të gjitha vilat i kemi rregulluar, sollëm ujën me cilësi të lartë, rregulluam terrenet sportive dhe baret në plazh. Asnjëherë situata nuk ishte më e mirë”, tha ai për CdM. Sipas fjalëve të tija, në punët sezonale zakonisht ... Read More »

G.Resulbegoviq: PUNIMET NË RRUGË PENGOJNË SEZONIN

Gani resulbegovic

Kryetari i Sektorit të qiramarrësve të plazheve në kuadër të Shoqatës Malazeze të Turizmit Gani Resulbegoviq, tha për Antena M se punimet në rrugë po e pengojnë sezonin turistik. Sipas fjalëve të tija, punimet mund të përfundonin në muajt kur temperaturat ishin më të ulëta dhe jashtë sezonit, e jo tani kur sezoni filloi. ”Çdo vit para sezonit kemi të ... Read More »

EEMZ: NË ULQIN FATURA MESATARE E RRYMËS RRETH 34 EURO

Racun, EPCG

Fatura mesatare e majit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (përjashtu faturat nga vendet e palexuara në objektet e që nuk janë vazhdimisht të banuara) është rreth 31 euro. Njëkohësisht 5.845 amvisëri në Ulqin kanë shpenzuar mesatarisht rreth 10 për qind më shumë, gjegjësisht 33,86 euro. Madje 62,12 për qind e amvisërive do të fitojnë ... Read More »

OT: GAZETARËT NGA FRANCA VIZITUAN ULQININ

Novinari, Gazetaret

  Nën organizimin e Organizatës Turistike të Ulqinit dhe Organizatës Nacionale Turistike, grupi studimor i gazetarëve të mediave të njohur nga Franca vizituan Ulqinin. Bëhet fjalë për shtëpi të njohura mediatike: Geo, Info Travel, La Temps d’un Voyage, La Quotidienne i Mag Centre. Ato kishin mundësi të njoftohen me ofertën turistike të Komunës së Ulqinit dhe të vizitojnë monumentet kulturo ... Read More »

Nga e marta: ULEN ÇMIMET E KARBURANTIT

Gorivo, Dizel, Benzin, Karburanti, Nafta, Benzina

Çmimi i të gjithë llojeve të karburantit në Mal të Zi nga mesnata do të jetë më i ulët, njoftohet nga Ministria e Ekonomisë. Çmimi i eurosuperit 95 dhe 98 do të jetë më i ulët pesë cent dhe në dy javët e ardhshme do të kushtojë 1,32 euro, gjegjësisht 1,36 euro. Litri i eurodizelit nga mesnata do të jetë ... Read More »

„Karisma“: PAS VERËS SALLA E RE E KONGRESEVE DHE STADIUMI FUTBOLLISTIK

Karisma

Në objektet hotelerike të kompanisë „Karisma“ me sukses po zhvillohet sezoni turistik, por njëkohësisht po bëhen planet për përmirësimin e ofertës dhe ardhjen e mysafirëve gjatë tërë vitit. „Pas sezonit do të nisim ndërtimin e sallës së re të kongreseve me 800 vënde dhe të stadiumit futbollistik“, tha për Portalin „Ul-info“ pronari i „Karismes“ Lubo Krstajiq. Ai vlerësoi se pas ... Read More »

Ulqin: HAPET EDHE NJË OBJEKT I SUPERMARKETIT “JADRAN”

jADRAN (2)

Në afërsi të pikës së karburantit “Kalamper”, të premten u hap objekti i ri i Supermarketit “Jadran”. Me këtë rast të hënën, me 3 qershor, do të ketë zbritje prej 10 për qind të gjithë artikujt. Është organizuar edhe loja shpërblyese, në të cilën marrin pjesë të gjithë klientët që shpenzojnë më shumë se 20 euro. Në pesë objektet e ... Read More »

Scroll To Top