Wednesday , November 21 2018
Lajmi i fundit

Raporti nga Prishtina: TË KËNAQUR ME PRANIMIN NË KOSOVË

Delegacioni i komunës së Ulqinit, të cilin e udhëheq kryetari Fatmir Gjeka, shumë është e kënaqur me pranimin në të cilin ka hasur në promovimin e ofertës së sivjetme turistike të qytetit në Kosovë, është deklaruar për Portalin Ul-info. Ato në televizorët më të shikuar të Kosovës (dje në RTK dhe KTV, ndërsa sot në TV 21 dhe Radio Dukagjini) ... Read More »

Kriporja: SINDIKATA FORMON FIRMËN

Plazhi i madh, Velika Plazha

Në takimin e sotëm të Organizatës sindikale në Kripore, është vendosur që të formohet ndërmarrja. “Menjëherë do të nisim të gjitha hapat të themelojmë ndërmarrjen në mënyrë që, si të vetmit pjesëmarrës në shpalljen publike, të marrim menaxhimin e Kripores”, tha për Portali Ul-info kryetari i këtij asociacioni të punëtorëve Marko Miranoviq. Ai shtoi që njëkohësisht do të vazhdojnë negociatat ... Read More »

Vijnë gazetarët rus: TUI RUSSIA NË ULQIN

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Në organizimin e Organizatës Nacionale Turistike të Malit të Zi prej periudhes 23 deri me 28 prill do të qendroje grupa e turoperatorëve dhe gazetarëve nga Rusia. TUI Russia është turoperator i cili ofron rreth 20 destinacione për pushim me më shumë se 600.000 klijentë.Gjatë qëndrimit të tyre është e planifikuar vizita në Cetinë, Kotor, Tivat, Tivar dhe Ulqin. Ardhja ... Read More »

Prej 1 majit: KONTROLLI I PËRFORCUAR I INSPEKCIONIT PËR PESË MUAJ

Qeveria e Malit të Zi ka paralajmëruar që prej 1 majit do të fillojë kontrolli i përforcuar turistik në Bregdet i cili do të zgjas pesë muaj, gjegjësisht deri më 1 tetor. Përgjatë gjithë sezonit turistik një numër i madh i inspektorëve nga pjesa kontinentale e vendit do të përcaktohen në komunat bregdetare, shkruan “Pobjeda”. Nga Administrata tatimore theksojnë që ... Read More »

Komuna e Ulqinit: NESËR QËNDROJNË NË KOSOVË

Delegacioni i komunës së Ulqinit në krye me kryetarin Fatmir Gjeka dhe nënkryetarët Safet Beci dhe Ardijan Mavriq do të vizitojnë dy ditët e ardhshme Kosovën. Vizitën e ka organizuar Organizata turistike, drejtori i së cilës Minir Karamanaga është po ashtu anëtar i këtij delegacioni. Siç mëson Portali UL-info, bëhet fjalë para së gjithash për vizitë qëllimi i së cilës ... Read More »

Në komunë të Ulqinit: TAKIMI PËR SHPËTIM TË KRIPORES

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbrëmë, në komunë të Ulqinit, në kabinetin e kryetarit Fatmir Gjeka, është mbajtur takimi i liderëve të koalicionit qeverisës me Sindikatën e Kripores. Është folur për modalitetet në cilën mënyrë qeverisja lokale mund të kyçet në shpëtimin e kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin. Është theksuar që duhet të bëhet çdo gjë në mënyrë që kjo ndërmarrje të ruaj ... Read More »

Në hotelin “Mediteran”: U MBAJT PANAIRI I PUNËS

Hoteli “Mediteran” të premten, në bashkëpunim me Organizatën turistike të Ulqinit dhe Qendrën për zhvillimin ekonomik, ka organizuar “Panairin i punës 2014”. Qëllimi i manifestimit ishte që punëdhënësve nga komuna e Ulqinit ti mundësohet takimi i drejtpërdrejt me ato që kërkojnë punë. Në këtë mënyrë, siç është thënë, ato mund të mësojnë drejtpërdrejt për vendet e lira të punës, dhe ... Read More »

Kriporja: VENDIMI NË DUART E SINDIKATËS

Administruesi i falimentimit në Kripore ka deklaruar që kontrata për qiramarrje të kësaj ndërmarrje me sindikatën e kësaj kompani mund të nënshkruhet nëse ai organizohet si subjekt biznesi. Sindikata e Kripores është e vetmja që është lajmëruar në shpalljen për arritjen e marrëveshjes ekonomiko-teknike me këtë ndërmarrje në falimentim. Punëtorët mendojnë që ato do të mund të organizojnë grumbullimin e ... Read More »

Delegacioni i Turqisë në Ulqin: RASTI “RIXOS” PARALAJMËRIM

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Delegacioni i Dhomës së tregtisë të qytetit turk Adana, në krye me kryetarin Atil Menevshe, ka qëndruar sot në vizitë zyrtare Ulqinit. Ato në hotelin “Otrant” kanë folur me drejtuesit e komunës dhe sipërmarrësit e Ulqinit për mundësin e bashkëpunimit. Kryetari i komunës Fatmir Gjeka ka ftuar biznesmenët nga Adana të investojnë në Ulqin duke theksuar që ky është një ... Read More »

Rreth qiramarrësit të Kripores: VENDIMI PAS PASHKËVE

Kriporja, Solana

Komisioni të cilin e formoi Gjykata ekonomike e Malit të Zi nuk solli vendimin sot a do ta pranojë të vetmen ofertë për kontratën e bashkëpunimit ekonomiko-teknik, gjegjësisht propozimin për qiramarrje të Kripores. Siç na tha anëtari i Komisionit Anton Kastrati, kjo ndodhi për shkak se në mbledhjen e sotme nuk morri pjesë administruesi i falimentimit në Kripore duke shtuar ... Read More »

Scroll To Top