Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

NHP “Riviera e Ulqinit”: OFERTA PËR SEZONIN DIMROR

Nga Ndërmarrja hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” është paralajmëruar që objektet e saja do të hapen gjatë sezonit dimëror. Për këtë arsye kjo kompani ka dhënë ofertë speciale për sportistët në të cilën theksohet që në hotelin “Olimpik” pansioni i plotë për person për senior është 30 euro në ditë, ndërsa për kategoritë e reja është tetë euro më lirë. Në ... Read More »

“Parku ujor” në Ulqin: NË FUNKSION PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Akva park Grafika, Plani, Harta

Nënshkrimi solemn i kontratës për ndërtimin e parkut ujor në Ulqin do të bëhet në fillim të dhjetorit. Me këtë rast planifikohet që opinionit ti prezantohet plani i akva-parkut në sipërfaqe prej 25,6 mijë metër katror në pjesën e pasme të Plazhit të madh, mëson Portali UL-info. Nga kompania “Ulcinj akva park& Entertainment”, të cilën e themeloi kompania e njohur ... Read More »

Gazivoda: KRIPORJA ME PAMJE TË RE

Ljubo Lubo Gazivoda

Ish drejtori i Kripores së Ulqinit Lubo Gazivoda, i cili me firmën e vet “L&L company” është lajmëruar në shpalljen publike për qiramarrje të kësaj ndërmarrje më të vjetër të Ulqinit, ka paralajmëruar një sërë ndryshimesh nëse arrin marrëveshjen me administratën e falimentimit. Ai në intervistë për “Vijesti” tha se bisedimet për marrje të fabrikës do të fillojnë javën e ... Read More »

Buxheti për 2015: NË SHQYRTIM PUBLIK NË FILLIM TË DHJETORIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nga qeverisja lokale për Portalin UL-info është njoftuar që në fillim të muajit të ardhshëm në shqyrtim publik do të jetë buxheti për vitin 2015 i cili do të jetë rreth tetë milion euro. Thuhet po ashtu që në mbledhjen e Parlamentit lokal,i cili do të mbahet kah fundi i dhjetorit, do të miratohet buxheti, e para kësaj edhe rebalanci ... Read More »

Kriporja: SOT HAPPEN OFERTAT PËR QIRAMARRJE

Ljubo Lubo Gazivoda

Ish drejtori i Kripores Lubo Gazivoda i vetmi e dorëzoi ofertën për qiramarrje të ndërmarrjes më të vjetër në Ulqin, shkruajnë “Dnevne novine”. Shpallja publike për qiramarrje të Kripores ka skaduar dje, ndërsa për sot është parashikuar hapja e ofertave. “I kam plotësuar të gjitha kushtet të parashikuara me tender dhe pres që administrata e falimentimit të më kontaktoi ditët ... Read More »

Komuna: “POLIN” PLOTËSOI KUSHTET PËR AKVA-PARK

Akua park

Komisioni për zbatimin e procedurës së shpalljes publike pranë komunës së Ulqinit ka arritur përfundimin që ndërmarrja “ULCINJ AQUA PARK & ENTERTAINMENT”, nëpërmjet të cilës kompania turke “Polin” ka dorëzuar ofertën për qiradhënie 30-vjeçare të tokës në Shtoj, i ka plotësuar kushtet e parashikuar me këtë dokument, mëson Portali UL-info. Për tokën me sipërfaqe 25,3 mijë metër katror në pjesën ... Read More »

Tregimi i ri turistik: SABATAJ CEVI KA DY MILION PËRKRAHËS

Sabetaj Cvi

Sipas pohimit të drejtuesve të OJQ “Likud”, Sabataj Cevi ka rreth dy milion përkrahës prej gjithsej 14 milion Hebrenj të cilët sot jetojnë në botë. Nuk është e rastit që shumica e Rusëve të cilët vitet e fundit kanë blerë ose ndërtuar shtëpinë në Ulqin janë pikërisht Hebrenj. Apo që për këtë histori të madhe kanë biseduar zyrtarët malazez dhe ... Read More »

OT: 214 MIJË EURO NGA TAKSA E BANIMIT

Panorama Jadran. Mala plaza

Deri tani në Ulqin janë paguar 214 mijë euro nga taksa e banimit, që është për dy për qind më shumë se vitin e kaluar, është njoftuar nga Sekretariati komunal për buxhet dhe financa. Sipas fjalëve të drejtoreshës së Organizatës turistike të Ulqinit Zana Sarvan, kjo është vetëm dhjetë për qind e mundësive reale, sepse vetëm aq kapacitete akomoduese në ... Read More »

Në dhjetor: KONFERENCA TRILATERALE NË ULQIN

Ulcinj, Ulqin, Kalaja, Stari grad, Mala plaza, Plazi i vogel, Rana, Pristan

Në Ulqin nga data 10-12.dhjetor 2014 do të mbahet Konferenca trilaterare ‘’Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova – Mundësitë e zhvillimit të prodhimit të përbashkët turistik dhe promovimit’’. Konferenca do të zhvillojë punimet në hotelin Mediteran, do të tubojë disa dhjetra ekspertë të turizmit nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova dhe  ekspertë vendas të cilët në menyrë profesionale do të ... Read More »

Qeveria: NUK DO TË KETË NDËRTESA NË KRIPORE

Solana Ulcinj

Me Planin hapësinor të dedikimit të veçantë për zonën Bregdetare të Malit të Zi dhe me PHU Ulqin do të parashikohet prodhimi i kripës, zhvillimi i turizmit shëndetësor me ndërtimin e qendrave spa dhe welness, vëzhgimin e shpendëve dhe ndërtimin e pistave për biçikleta, mëson Portal Analitika. Në organizim të Ministrisë për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm dhe LAMP projektit ... Read More »

Scroll To Top