Saturday , April 4 2020
Lajmi i fundit

Zec: NË ADË XHIROJA PËR 70-80 PËR QIND MË I LARTË SE VJET

Radomir Mikan Zec

Drejtori i NHP “Riviera e Ulqinit” Radomir Mikan Zec, ka thënë që vendbanimi nudistik Ada e Bunës shënon gati 80 për qind rezultate më të mira se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar. “Lirisht mund të themi që këtë vit Ada është hit. Gati 70-80 për qind punon dhe është e mbushur më mirë se në të njëjtën periudhë ... Read More »

Farsë: SË SHPEJTI TENDERI I 11 PËR KRIPORE

Solana Ulcinj

Drejtuesit e falimentimit të Kripores kanë paralajmëruar që së shpejti do të shpallet tenderi i ri për shitjen e kësaj ndërmarrje më të vjetër të Ulqinit. Dhjet ftesat e deritashme publike kanë dështuar. Në tenderin e fundit çmimi ishte 190 milion euro. Që e gjithë kjo histori është farsë, tregon deklarata e drejtuesit të falimentimit Ognjen Jovoviq që as tani ... Read More »

Akua park: INTERESIMI MË I MADH NGA PRITSHMËRIA

Akva park

Së paku dy kompani do të lajmërohen për ndërtimin e akva-parkut në Shtoj, mëson Portali Ul-info. Së bashku me kompaninë e njohur turke “Polin”, e cila së shpejti do të formojë ndërmarrjen e vet në Mal të Zi, para tre javëve tek Gjykata ekonomike në Podgoricë është regjistruar edhe një kompani, me seli në Shtojin e poshtëm, me qëllim të ... Read More »

Mbushet riviera e Ulqinit: MBI 80 MIJË MYSAFIRË

Panorama Jadran. Mala plaza

Fundjava e parë e gushtit ka mbushur rivierën e Ulqinit. Qindra mysafirë kanë pritur sot me valixhe në Ranë ose në rrugën kryesore të qytetit që dikush të ju ofrojë akomodim. Dhoma e lirë mund të gjendet vetëm në pjesët e largëta të qytetit ose në periferi. Komunikacioni i rënduar është bërë i papërballueshëm, por të gjithë që fitojnë prej ... Read More »

Pagesa e takses së banimit: MË E MIRË NË SHTOJ DHE GJERANA SE SA NË QYTET

Sezoni i deritashëm turistik tregon që pagesa e taksës së banimit është shumë më e mirë në Shtoj dhe në Gjerana se sa në rrethin e ngushtë të qytetit, njoftohet për Portalin Ul-info nga Organizata turistike. Po ashtu është evidente që hotelet, të paktën për momentin, paguajnë shumë më pak para mbi këtë bazë. Përndryshe, në korrik në rivierën e ... Read More »

Kthesë në rastin “Jadran”: NË SUKË DO TË NDËRTOHET “SERVANTESI”

Hotel Jadran

Fondi “Nedfact”, me kapital shumicë holandez, xhiroja i të cilët vitin e kaluar ishte gati një miliard euro, do të ndërtojë hotel në gadishullin Suka. Së bashku me këtë kompani aksionar do të jetë dhe firma e cila së shpejti do të regjistrohet në Mal të Zi  “Esta capital”, e biznesmenit rus Sergej Stankeviç, mëson Portali Ul-info. Ato këto ditë ... Read More »

OT: MYSAFIRË NJË PËR QIND MË SHUMË SE VJET

Ulqin, Ulcinj

Sipas të dhënave zyrtare të Organizatës turistike, ditën e parë të gushtit në rivierën e Ulqinit qëndrojnë mbi 25 mijë mysafirë të regjistruar. Kjo është një për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, pohojnë nga ky institucion. Më së shumti mysafirë pushojnë në akomodimin privat 22 271, në hotele 2929, ndërsa në kampe 238. Rreth ... Read More »

Monstat: NË QERSHOR VIZITA SHUMË MË E MIRË SE VJET

Ada e Bunes, Ada Bojana

Që në qershor kishte shumë më shumë mysafirë se vitin e kaluar dëshmojnë dhe të dhënat e Monstatit. Siç është deklaruar sot nga Enti shtetëror për statistikë, gjatë qershorit në këtë komunë zyrtarisht kanë qëndruar 17 269 mysafirë, të cilët realizuan 88 512 fjetje, apo dhjetë mijë më shumë se në të njëjtin muaj vitin e kaluar. Gati 90 për ... Read More »

Mikan Zec: AKVA PARKU GJË E MADHE PËR TURIZMIN E ULQINIT

Radomir Mikan Zec

Drejtori i NHT “Riviera e Ulqinit” Mikan Zec tha që ndërtimi i akva parkut do të përmirësojë ofertën turistike të Ulqinit. “Është gjë e madhe për ofertën e përgjithshme turistike të Ulqinit. Udhëheqësia e re ka bërë shumë jo vetëm rreth akva parkut por përgjithësisht rreth sezonit turistik. Ulqini këtë vit është shumë më i pastër. Besojmë që numri i ... Read More »

Prej nesër: RRYMA MË E SHTRENJTË 0,94 PËR QIND

Rryma elektrike, Struja

Rryma elektrike për amvisëri do të jetë prej nesër, më 1 gusht, më e shtrenjtë për 0,94 për qind, kështu që kilovati do të kushtojë 10,08 cent me tatimin mbi vlerën e shtuar. Kryetari i Këshillit të Agjencisë rregulluese për energjetikë Branisllav Prelleviq tha që për konsumatorët shpërndarës çmimi i energjisë elektrike do të zvogëlohet për 0,01 për qind. Çmimi ... Read More »

Scroll To Top