Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

U konstituua Kuvendi komunal: FUAD HAXHIBETI KRYETAR

Në mbledhjen e sotme konstitutive të Kuvendit komunal të Ulqinit janë verifikuar mandatet këshilltarëve të rinj në Parlamentin lokal. Me votat e shumicës parlamentare (Forca, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv) për kryetar të Kuvendit u zgjodh mr Fuad Haxhibeti. Më vonë sot do të zgjidhet kryetari i komunës. Read More »

Jevriq: PËR PDS (DPS) MË TË RËNDËSISHËM QYTETARËT SE PUSHTETI

Goran Jevriq, Goran Jevric

Anëtari i Këshillit ekzekutiv të Partisë demokratike të socialistëve Goran Jevriq tha që askush nuk duhet të mbaj përgjegjësi që kjo parti, pavarësisht se ka fituar më së shumti mandate, ka përfunduar në bankat opozitare në Ulqin. “Sukseset e partisë tonë në Ulqin në tre vite e gjysmë të fundit, të cilët pasqyrohen në rritjen e besueshmërisë për rreth 30 ... Read More »

Vujoviq: ULQINI ËSHTË I PAPARASHIKUESHËM

Analisti politik dhe drejtori i Qendrës për monitorim Zllatko Vujoviq ka deklaruar që PDS-ja në Ulqin është mbështetur në rezultatin zgjedhor dhe faktin që me disa parti shqiptare është në koalicion në nivel shtetëror. “Këto ishin pritje reale, por është treguar që nuk ishin mjaftueshëm të bazuara”, tha ai për “Vijesti”. Sipas fjalëve të tija, Ulqini gjithmonë do të jetë ... Read More »

Bardhi: SHQIPTARËT DUHET TË BASHKOHEN

Mehmet Bardhi, Genci Nimanbegu, Vasel Sinishtaj

Kryetari i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi ka deklaruar që të gjitha partitë shqiptare dhe subjektet politike duhet të bashkohen, sepse kështu do të arrihej rezultati më i mirë zgjedhor. “Politika në Mal të Zi nuk shkon në favor të Shqiptarëve”, tha ai për “Dan” duke theksuar që Shqiptarët për çdo ditë janë më pak, pavarësisht se ... Read More »

Vijesti: ADROVIQ IU PËRGJIGJ GJEKES

Millo Gjukanoviq, Milo Djukanovic,  Fatmir Gjeka

Dy herë në dy minuta dhe para dy dëshmitarëve, kryetari i ardhshëm i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, ka thënë që atë mëngjes kryeministri ka telefonuar atë dhe Nazif Cungun për të ju kërkuar falje për shkak të deklaratës në Bijello Pole. Gjeka në reagim e mospërfilli faktin që unë nuk isha në shoqëri me të dhe me kolegët e ... Read More »

Maroviq: KOALICIONIT TË RI NË ULQIN I DËSHIROJMË SUKSES

Nënkryetari i Partisë demokratike të socialistëve Svetozar Maroviq ka deklaruar që partia e tij me partitë e Shqiptarëve ka përkushtim të përhershëm ndaj vlerave të përbashkëta të Malit të Zi qytetarë, multietnik dhe demokratik. Ai vlerësoi që çështja e koalicionit lokal në atë qytet është çështje e cila është pasoj e marrëveshjeve demokratike në atë nivel dhe në asnjë mënyrë ... Read More »

Joviqeviq: PDS DO TË PROVOJ TË MINOJË HUMBJEN NË ULQIN

Analisti politik Svetozar Joviqeviq ka deklaruar që akuzat e kryeministrit Millo Gjukanoviq të dërguara partive shqiptare dhe çuarja e PDS-së në opozitë në Ulqin është shprehje e nervozit gjithnjë e më të madh dhe mosgatishmërisë së partisë qeverisëse të humb dhe të mbes në pakicë. “Mirëpo, vend për nervoz në Ulqin nuk ka. Keni partinë që ka një këshilltar më ... Read More »

Gjeka: GJUKANOVIQ NUK MË TELEFONOI

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi dhe kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar se është i habitur me deklaratën e cila sot është paraqitur në gazetën e pavarur „Vijesti“ me të cilën, siç tha, tash sa vite ka komunikim shumë të mirë. „Informata që gjoja kryeministri Millo Gjukanoviq më telefonoi dhe më kërkoi falje për deklaratën e ... Read More »

Gjeka: MILLOJA MË THIRRI DHE KËRKOJ FALJE

Millo Gjukanoviq, Milo Djukanovic,  Fatmir Gjeka

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar që dje e ka thirr kryeministri i Malit të Zi dhe lideri i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq për shkak të kërcënimeve që të martën i ka deklaruar për shkak të arritjes së koalicionit paszgjedhor në Ulqin. “Më tha që ishte pak nervoz dhe që nuk është ashtu”, tha Gjeka për ... Read More »

KNSH: HAP I PAMATUR I GJUKANOVIQIT

Genci Nimanbegu

Nga takimi i Kryetarit të Këshillit Nacional të Shqiptarëve zt.Genci Nimanbegut dhe përfaqësuesve të dy koalicioneve shqiptare: Forca për Bashkim  – Forca e re Demokratike zt.Nazif Cungu, IQ –Tuzi, LQ Perspektiva zt.Amir Hollaj dhe Koalicioni Shqiptar: Partia Demokratike zt.Fatmir Gjeka, Lidhja Demokratike në Mal të Zi zt.Mehmet Bardhi dhe Alternativa Shqipëtare zt.Gjergj Camaj lidhur me deklaraten e Kryeministrit Gjukanoviq për ... Read More »

Scroll To Top