Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

Pajoviqi Gjukanoviqit: MOS E ANULO VULLNETIN E ULQINAKËVE

“Partia demokratike e socialistëve në mënyrë jodemokratike dhe me dhunë do të tentoj të anuloi vullnetin e qytetarëve të Ulqinit”, deklaroi për agjencinë Mina, lideri i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq. Ai vlerësoi që kryetari i PDS-së Millo Gjukanoviq duhet ti pranoi humbjet me pak më shumë dinjitet. Sipas fjalëve të tija, është e papranueshme që ti dërgohen mesazhe ... Read More »

Kthesë: HAXHIBETI KRYETAR I KUVENDIT KOMUNAL

Funksionari i lartë i Forcës së re demokratike Fuad Haxhibeti duhet të jetë kryetar i Kuvendit komunal të Ulqinit në përbërjen e ardhshme, ka vendosur sot udhëheqësia e kësaj parti. Vendimi është i papritur, sepse ditët që kaluan si kandidat i sigurt në këtë funksion, i cili i ka takuar Forcës, ka figuruar nënkryetari i kësaj parti Xhaudet Cakuli. Në ... Read More »

Të hënën: KONSTITUIMI I KUVENDIT DHE ZGJEDHJA E KRYETARIT TË KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Anëtarët e koalicionin paszgjedhor të cilët do të formojnë pushtetin e ri në Ulqin, Froca e re demokratike, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv, kanë arritur mbrëmë marrëveshjen që të hënën të mbahen dy mbledhje të përbërjes së re të Parlamentit komunal, mëson Portali UL-info. Në mbledhjen e parë, e cila do të filloj ... Read More »

Krivokapiq: DUHET TA NJOHIM NDJESHMËRINË E SHQIPTARËVE

Ranko Krivokapiq, Ranko Krivokapic

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi dhe lideri i Partisë socialdemoktare Ranko Krivokapiq ka deklaruar që “duhet të mësohemi që subjektet politike janë gjithnjë më autonome, ndërsa popujt pakicë gjithnjë e më “delikat” i përjetojnë të drejtat e veta”. “Dhe që, pas shumë premtimeve të parealizuara, ajo ndjenjë e cënueshmërisë mund të forcohet”, tha ai duke komentuar formimin e ... Read More »

Gjukanoviq: PUSHTETI I RI NË ULQIN JETËSHKURTËR

Millo Gjukanoviq, Milo Djukanovic

Kryeministri malazez dhe lideri i PDS-së Millo Gjukanoviq ka vlerësuar që pushteti i ri në Ulqin është, siç tha eksperiment, dhe që do të jetë jetëshkurtër. Sipas fjalëve të tija, PDS e ka arritur qëllimin e vet politik dhe është bërë partia më e fortë në Ulqin. Ai tha që PDS, prej tani, do të sillet ndryshe ndaj partive shqiptare. ... Read More »

BARDHI: NË PARLAMENT MENJËHERË OSE NË NËNTOR

Mehmet Bardhi

Akoma është e hapur çështja kush do ta zëvendësoj në parlament Fatmir Gjeken, mbasi që ai të zgjidhet për kryetar të ri të Ulqinit. Ky do të jetë ose lideri i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi ose funksionari i Alternativës shqiptare Nik Gjeloshaj. Sepse, është pyetje për Komisionin zgjedhor shtetëror a mundet të jetë deputet Bardhi i ... Read More »

Zenka: KOALICIONI I RI JOPARIMOR

Mehmed Zenka, Beqir Zati

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që koalicioni i pushtetit të ri në Ulqin të cilin e përbëjnë „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“, Forca e re demokratike dhe Mali i Zi Pozitiv është joparimor. „Miqtë e vjetër janë edhe në pushtet të ri. Çmos kanë folur njëri për tjetrin gjatë fushatës parazgjedhore, ndërsa tani rrinë ... Read More »

Nrekiq: MARRËVESHJA E PUSHTETIT TË RI E DREJTUAR KUNDËR PDS-së

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa për opinion e kryetarit të Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq. Përkundër vendimit të qytetarëve të Ulqinit që Partia demokratike e socialistëve të jetë fuqi udhëheqëse politike e cila në katër vitet e ardhshme do të realizoi nevojat e tyre dhe të zgjidh problemet e vetëqeverisjes lokale, dje është formuar koalicion gati identik, i cili ... Read More »

Abazoviq: NË MARRËVESHJE VALDANOSI, TË MIRAT DETARE, TRANSPARENCA…

Abazoviq, Cungu, Gjeka, Hollaj, Koalicioni

Bartësi i listës së Malit të Zi Pozitiv në Ulqin Dritan Abazoviq ka deklaruar që në marrëveshjen e koalicionit me Forcën e re demokratike dhe koalicionin “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” theksohet  dhe domosdoshmëria e miratimit transparent të dokumenteve komunale, mbrojtja e hapësirës së Valdanosit dhe Kripores, ankimimi kushtetues për kufirin e të Mirave detare. Theksohet që duhet të ... Read More »

PDS: AKOMA ASGJË NUK KA PËRFUNDUAR

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që, edhe pse mbrëmë është nënshkruar marrëveshja për formimin e pushtetit lokal, akoma asgjë nuk ka përfunduar. “Nuk e kanë nënshkruar platformën as nuk janë precizuar zgjidhjet kadrovike. Presim të shohim si do të shkoj kjo gjë, sepse kjo mund të jetë e rrezikshme për ta, ndërsa ... Read More »

Scroll To Top