Monday , July 16 2018
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

Gjeka: DEZINFORMATË E RËNDË E CUNGUT

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës i koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka hedhur poshtë dezinformatën e rëndë që ka „lëshuar negociatat me liderët e partive nacionale shqiptare, atë të Forcës Nazif Cungu dhe të Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka“. „Këtë manipulim që është thënë nga Forca e kuptoj vetëm si tentim për ... Read More »

Gjeka: MARRËVESHJA ME UDSH DHE FORCËN REALE, POR PA CUNGUN

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka deklaruar se kryetari i Ulqinit duhet të jetë nga ndonjëra nga partitë nacionale shqiptare. Ai këtë qendrim e shpjegoi me faktin që ato të dielen fituan numrin më të madh të votave të qytetarëve. „Partitë nacionale janë pasuri e Malit të ... Read More »

„Dnevne novine“: PDS TASHMË ARRITI MARRËVESHJEN E KOALICIONIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ftesës së Partisë demokratike të socialistëve për formimin e pushtetit në Ulqin do ti përgjigjet „Koalicioni bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve, shkruajnë „Dnevne novine“. Theksohet që koalicioni të cilin e drejton Fatmir Gjeka është në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror. Kryetari i PDS-së dhe kryetari i Ulqinit, siç theksojnë në atë gazetë, Loro ... Read More »

Shoqata „Ana e Malit“: BASHKOHUNI SHQIPTAR

Me vëmendje të veçantë, përcollëm zgjedhjet e parakohëshme të cilat u zhvilluan në Komunën tonë me 26 Janar 2014. Duke pasur parasysh faktin se ishte fushatë e ashpër, mund të konkludojmë që edhe ndonjë rezultat më i mirë në favor të faktorit shqiptar,mbeti për tu dëshiruar. Por, megjithatë, ne kemi akoma shpresë që Ju përfaqësuesit politik të subjekteve politike shqiptare, ... Read More »

Abazovic: IDIOTIZMI POLITIK I CUNGUT

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv në zgjedhjet e djeshme në Ulqin Dritan Abazoviq ka shprehur kënaqësinë me rezultatet që i ka arritur kjo parti. “Çdo votë e jona është e pastër si loti dhe i arritur në betejën e pabarabartë me katër makineri partiake”, tha ai duke shtuar që MZ Pozitiv ka fituar 11 për qind më ... Read More »

Vukadinoviq: DUHET PRITUR KOALICIONIN E PDS-së, „KOALICIONIT PËR ULQIN” DHE UDSH-së

Analisti politik Srgjan Vukadinoviq ka deklaruar që duhet pritur që mbas zgjedhjeve të djeshme Partia demokratike e socialistëve do të formoj pushtetin me “Koalicionin për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unioni demokratik të Shqiptarëve. “Ky do të jetë një koalicion stabil me 19 vota, nga 17 të nevojshëm për ushtrimin e pushtetit”, tha ai për “Pobjeda”. Vukadinoviq ka vlerësuar që ... Read More »

Politika: MZ POZITIV I KËNAQUR, PSD DHE UDSH JANË MBAJTUR

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka deklaruar që kjo parti ka pritur më shumë, por që një mandat i UDSH-së vlen sa tre mandate të partive tjera. “Ne në fushatë kemi hyrë me shumë pak para dhe nuk kishim mundësi të bëjmë betejë më të fortë politike”, tha ai. Kryetari i PSD-së Selim Resulbegoviq ka thanë që ... Read More »

Nrekiq: NE JEMI FITUES

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Bartësi i listës zgjedhore të Partisë demokratike socialiste dhe gati e sigurt kryetari i ardhshëm i komunës së Ulqin Loro Nrekiq ka deklaruar që është shumë i kënaqur me rezultatin që dje ka arritur partia e tij. “PDS ka arritur 30 për qind më shumë vota në zgjedhje parlamentare të vitit 2012 dhe është fitues i këtyre zgjedhjeve”, tha ai. Sipas ... Read More »

FORCA: PRISNIM MË SHUMË

Kryetari i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu ka deklaruar që partia e tij ka pritur të fitoi dhjetë mandate. „Kemi fituar një mandat më pak se PDS-ja, por për koalicion eventual me këtë parti është herët të flitet“, tha ai për „Pobjeda“. Sipas fjalëve të tija, kur zgjidhen këshilltarët në ndonjë komunë organet shtetërore kanë shumë mënyrë ... Read More »

Qetkoviq: TË KËNAQUR ME REZULTATIN E ARRITUR

Andrija Cetkovic

Bartësi i listës zgjedhore të Partisë socialiste popullore në Ulqin Andrija Qetkoviq ka shprehur kënaqësinë me rezultatin e arritur të partisë së vet.“Është evidente rritja e votave të PSP-së për rreth dhjetë për qind në krahasim me rezultatet nga zgjedhjet e kaluara parlamentare, që do të thotë që partia jonë ka vërtetuar trendin rritës”, tha ai. Sipas fjalëve të tija, ... Read More »

Scroll To Top