Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

Haxhibeti: JEMI TË HABITUR ME QENDRIMIN E SHEFIT TË PARLAMENTIT

Para Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike mund të them që jemi të befasuar me qëndrimin e Kryetarit të Kuvendit për pikën e rendit ditës për përcaktimin e numrit të këshilltarëve për zgjedhjet e ardhëshme lokale Sipas Klubit të këshilltarëve të Forcës i nderuari Kryetar apo Kolegium, gjërat duhen marre ashtu siç janë e jon të bëhet përpjkje ... Read More »

PSP: ÇDO KUJT I SHKON GJUHA KU I DHEMB DHËMBI

Mbas reagimit të Kabinetit të kryetarit të komunës, me kumtesë për opinion është lajmëruar Këshilli komunal i Partisë socialiste popullore. Është e pabesueshme sasia e padijes dhe paturpësisë, e atyre që dy vite në vazhdimësi kanë shkelur ligjin, ndërsa sot thërrasin në respektimin e tij… Sa i përket thënieve nga reagimi i Nazif Cungut që në periudhën e qeverisjes së ... Read More »

Kabineti i kryetarit të Komunës: TË PAVËRTETAT DHE FAJËSIMET E PSP-së

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kumtesën e cila mbërriti në redaksinë e Portalit UL-info nga Kabineti i kryetarit të komunës e përcjellim integralisht. Pas daljes së djeshme të Këshillit komunal të PSP në Ulqin, me të cilin rast janë thënë të pavërteta të panumërta, me qëllim të informimit të drejtë të publikut, ju njoftojmë: E pavërteta dhe mashtrimi i parë ka të bëjë me punësimin ... Read More »

Kuvendi: CUNGUT AFAT DERI TË HËNËN

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa ka deklaruar sot që Kolegjiumi i Parlamentit i dha afat kryetarit të komunës Nazif Cungut që deri të hënën, me 23 dhjetor, të dorëzoj kërkesën për thirrjen e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit. „Në atë mbledhje do të pruhen vendimet për caktimin e numrit të këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të KK ... Read More »

Mëngjes pune i PSD-së me gazetar: FUSHATA ME SLOGANIN “MUNDEMI MË MIRË”

Këshilli komunal i Partisë socialdemokrate në Ulqin ka organizuar sot mëngjes pune me gazetarët në të cilin drejtuesit e saj kanë folur për zgjedhjet e ardhshme, fushatën e kësaj parti dhe situatën në komunë. Kryetari i KK të PSD-së Selim Resulbegu ka thënë që kjo parti do të bëj fushatë pozitive me sloganin “Mundemi më mirë”. “Të premtosh, të mbash ... Read More »

Komuna e Ulqinit: ZGJEDHJET E ARDHSHME TË PARREGULLTA!?

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Të martën tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa urgjentisht është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit. Siç mëson Portali UL-info, arsyeja ishte shkresa e Inspekcionit administrativ e dërguar udhëheqësve të pushtetit komunal më 2 dhjetor në të cilën ceket që për rregullsinë e zgjedhjeve të ardhshme duhej që tani të caktohen numri i këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të ... Read More »

PSP: SHEMBUJ KONKRET TË PUNËSIMIT SELEKTIV NË ULQIN

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_

Në redaksinë tonë ka mbërritur reagimi i Partisë socialiste popullore të cilin e përcjellim: Nazid Cungu, i cili është i ulur në karrigen e kryetarit të Komunës së Ulqinit, në mënyrë të paargumentuar ka reaguar në thëniet nga Kumtesa për opinion e Asociacionit rinor të PSP Ulqin nga data 16.12.2013. Me këtë rast njoftojmë opinionin me rastet individuale të keqpërdorimit ... Read More »

Ambasadori Beci: VLERËSOJMË LARTË HAPAT E MALIT TË ZI

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi Tonin Beci ka deklaruar që Mali i Zi ka arritur rezultate të rëndësishme pozitive në këtë vit. Ai duke folur në koktejin e fundvitit në emër të përfaqësuese diplomatik të akredituar në Podgoricë, të cilin e organizoi ministri i punëve të jashtme të Malit të Zi Igor Llukshiq, tha që janë ... Read More »

Cungu: NE LARGUAM NGA PUNA 32 PUNËTORË TË KOMUNËS

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu hodhi poshtë si të pabazuara akuzat e Asociacionit rinor të PSP-së që drejtuesit e administratës lokale kanë keqpërdorur kompetencat zyrtare gjatë punësimit. “Këto akuza janë vetëm mbledhje e poenëve politik para zgjedhjeve lokale. Ne nuk punësuam me lidhje por madje larguam 32 punëtorë nga komuna. Në komunë ishin të punësuar 232 punëtorë, ndërsa ... Read More »

MZP Ulqin: U ZGJODH KRYESIA DHE GJASHTË TË RINJ TË KËSHILLIT

Në mbledhjen e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Ulqin u zgjodh Kryesia dhe gjashtë anëtarë të rinj të Këshillit. Kryesin e KK Ulqin e përbëjnë tre nënkryetar Omer Bajraktari, ekonomist, Safet Beci, profesor i historisë, Xhenan Mavriq, arkitekt dhe koordinatorët për media, çështje ligjore dhe financa Arjana Kurmemoviq, Ilir Harasani dhe Aleksandar Latkoviq. Këshilli komunal u zgjerua me ... Read More »

Scroll To Top