Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

“Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit”: KËSHILLTARËT JAPIN DONACION PËR TNK-në

Haxhi

Nga Koalicioni “Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit”, të cilin e përbëjnë Partia Demokratike, Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Lëvizja Qytetare “Perspektiva” njoftuan se gjashtë anëtarë të klubit të tyre të këshilltarëve kanë dhuruar kompensimin mujor Trupit Nacional Koordinues (TNK) për sëmundje infektive. Kryetari i Klubit Haxhi Sulejmani falenderoi te gjithe te angazhuarit ne menaxhim te situates, duke ... Read More »

PSD Ulqin: RESULBEGOVIQ DHURON KOMPENSIMIN MUJOR PËR TNK-në

Naser Resulbegoviq

Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokrate dhe këshilltari i kësaj parti në parlamentin lokal Naser Resulbegoviq dhuroi kompensimin e vet mujor Trupit Nacional Koordinues (TNK) për sëmundje infektive të Qeverisë së Malit të Zi. “Kjo është kohë kur solidariteti njerëzor dhe përgjegjësia duhet të mbizotërojë në betejën kundër koronavirusit”, tha Resulbegoviq. Ai përshëndeti masat të cilat po i ndërmerr ... Read More »

UDSH Ulqin: KLUBI I KËSHILLTARËVE DHURON KOMPENSIMET MUJORE

UDSH-logo

Në kuadër të aksionit kundër përhapjes së koronavirusit, klubi i këshilltarëve të Unionit Demokratik të Shqiptarëve (UDSH) në Kuvendin e Komunës së Ulqinit vendosi që kompensimet e veta mujore për këshilltarët e vet ti dhurojë për këtë qëllim. Këto, siç theksohet mjete simbolike, do të paguhen në xhiro llogarinë e Trupit Nacional Koordinues për sëmundjet infektive të Qeverisë së Malit ... Read More »

PDS Ulqin: Klubi i deputetëve ka dhënë donacion për TKN

DPS 1

  Klubi i deputetëve i Partisë Demokratike të Socijalistëve në Kuvendin Komunal të Ulqinit, do të paguaj rrogat e tyre mujore në konton e Trupit kordinues nacional për sëmundje infektive të Qeverisë së Malit të Zi, si përkrahje në luftën kundër virusit korona në Mal të Zi. Ky veprim paraqet një përkrahje simbolike të këshilltarëve të PDS për të gjithë ... Read More »

Ulqin: Aktivitetet e Kuvendit të Komunës në kushtet e pandemisë së CoViD19

Vatrogasna

Kuvendi i Komunës së Ulqinit zyrtarisht është në sesionin e pranverës. Në situatën e tashme, nuk kemi caktuar mbledhje të Kuvendit. Mirëpo krahas kësaj, aktivitetet e Kuvendit nuk rreshtin. I përcjellim me vëmendje masat dhe aktivitetet në mbrojtjen kundër virusit CoViD19. Lidhur me këtë, dërgojmë lëvdata për ndërmarrjen tonë për veprimtari komunale, për Shërbimin e Mbrojtjes, për Policinë Komunal dhe ... Read More »

URA: ABAZOVIQ DHURON PAGËN E VET MUJORE PËR PARANDALIMIN E DËMEVE NGA KORONAVIRUSI

Dritan Abazovic

Kryetari i Lëvizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq do të dhurojnë pagën e vet mujore të deputetit Trupit Nacional Koordinues për sëmundje infektive me qëllim parandalimin e dëmeve të krijuara për shkak të pandemisë së koronavirusit, njoftuan nga kjo parti. Thuhet se të gjithë funksionarët tjerë të Lëvizjes Qytetare URA kanë dhuruar pagat e veta mujore dhe me këtë akt treguan ... Read More »

Osmanoviq (PDS): QËNDRONI NË SHTËPI QË TA FITOJMË LUFTËN

Seadi

Mesazhi i kryetarit të Këshillit komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve Ulqin Mr. Sead Osmanoviq. Të nderuar qytetar te Ulqinit, Uroj të keni forcë, durim dhe mençuri që të gjithë së bashku, me solidaritet te plote të luftojmë kundër kësaj sëmundje të eger. Ju lutem, respektoni rregullat, sepse kjo është e vetmja mënyrë për te dalur nga kjo situate! Nuk ... Read More »

Kryesia e PDS-së: BOGDANOVIQ KOORDINATOR PËR ULQININ

Aleksandar Bogdanovic

Kryesia e Partisë Demokratike të Socialistëve vendosi që koordinatori i ri i kësaj parti për Ulqinin të jetë Aleksandar – Sasha Bogdanoviq. Ai është ministër i kulturës në Qeverinë e Malit të Zi, ndërsa më herët ishte kryetar i Komunës së Cetinës. Koordinator i deritashëm i PDS-së në Ulqin ishte dr. Halil Dukoviq. Read More »

Ulqin: Kumtesë për opinion e Kuvendit të Komunës

Kuvendi 2

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me pjesëmarrjen e kryetarit të Komunës, u shqyrtua vendosja e paralajmëruar e karantinës për Koronavirusin në ish kazermën e Ushtrisë në Zogaj dhe për detyrat ligjore të organeve lokale për ndërmarrjen e masave adekuate për mbrojtjen nga shpërndarja e kësaj sëmundjeje. Është qëndrim unanim i të përfaqësuesve të ... Read More »

Bajraktari: TË MBAHET MBLEDHJA URGJENTE E KUVENDIT PËR KARANTINËN NË ZOGAJ

Omer Bajraktari 1

Kryetari i Klubit të Këshilltarëve të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari i dërgoi kërkesë kolegëve të tij për mbajtjen e mbledhjes urgjente të Kuvendit të Komunës së Ulqinit. “Meqenëse tashmë është konfirmuar lajmi se karantina do të jetë e vendosur në Zogaj e që ka zgjuar kundërshtime nga ana e qytetareve  te komunës tone, mendoj dhe propozoje qe është e ... Read More »

Scroll To Top