Thursday , August 17 2017
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

Përfundimet nga mbledhja e koalicionit: KRIZË NUK KA, PËRKRAHJE E PLOTË PËR KRYETARIN E KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

“Koalicioni në nivel lokal funksionon dhe nuk ekziston asnjë problem brenda tij i cili nuk mund të tejkalohet dhe i cili mund të jetë frenë në funksionimin e tij të mëtejmë”, thuhet, përveç të tjerash, në përfundimet nga mbledhja e rregullt e koalicionit lokal e cila të shtunën mbrëma u mbajt në Ulqin. Nënkryetarja e Komunës së Ulqinit dhe nënkryetarja ... Read More »

Kuvendi komunal: EDHE OJQ TË PROPOZOJNË AKTET PËR PROGRAMIN E PUNËS

kuvendi-skupstina-loro-nrekiq-sabri-salaj

Në vijim janë aktivitetet për sjelljen e Programit të punës së Kuvendit komunal të Ulqinit për vitin 2017, njoftohet nga ky institucion. Prandaj, organizatat joqeveritare nga Ulqini janë të ftuara që të propozojnë sjelljen e akteve të përgjithshme, informatave, raporteve dhe akteve individuale juridike të cilat do të vendoseshin në Programin e punës. Përndryshe, ky dokument miratohet në mbledhjen e ... Read More »

Qeveria: SELIM LIKA NDIHMËS MINISTËR I PUNËVE TË JASHTME

Selim Lika

Selim Lika u emërua në mbledhjen e Qeverisë së Malit të Zi për u.d. të drejtorit të Drejtorisë për punë konsullore në Ministrinë e punëve të jashtme. Përndryshe, ky funksion është në nivelin e ndihmësit të dikurshëm të ministrit. Lika më herët ishte konsull në Nju Jork. Ky i ri nga Ulqini studimet e veta postdiplomike i përfundoi në Universitetin ... Read More »

Komuna: ARDIAN ZATI SEKRETAR I RI

Ardian Zati

Sekretari i ri për veprimtari banesore pranë Komunës së Ulqinit është ekonomisti i diplomuar Ardian Zati, mëson Portali Ul-info. Ai në këtë funksion ka zëvendësuar Samir Tafilin. Zati është kuadër i Unionit Demokratik të Shqiptarëve. Read More »

Për shkak të Malësisë: NDËRPRITEN NEGOCIATAT „SHQIPTARËT TË VENDOSUR“-PDS

nenshkrimi-potpis

Negociatat për ndarjen e funksioneve në pushtetin ekzekutiv përkohësisht janë ndaluar gjersa Partia demokratike e socialistëve të nënshkruajë propozimet e ligjeve me të cilat do të mundësohet që Malësia në pranverë të këtij viti të bëhet komunë, shkruan „Dan“. Sipas njohurive të kësaj gazetë, koalicioni „Shqiptarët të vendosur“ është i përkushtuar që ndryshimet e Ligjeve për organizim territorial dhe të ... Read More »

Shahmanoviq: DËSHIRUAN NË PLAVË SKENARIN E ULQINIT, NUK LEJUAM

Orhan Sahmanovic

Kryetari i Komunës së Plavit Orhan Shahmanoviq ka thënë se pushteti qendror ka dëshiruar të disiplinojë pushtetin lokal në këtë komunë, siç e ka bërë në Ulqin. „Në qershor të vitit 2016 flitej që të ndodh skenari i njëjtë në Plavë si në Ulqin“, tha ai në emisionin „Pa kufi“(Bez granica) në TV Vijesti. „Por, ja, nuk ndodhi. Nuk lejuan ... Read More »

URA: PRAPË KONTROLLE NË PORTËN E VALDANOSIT

Omer Bajraktari - URA

Qytetarët e Ulqinit dhe mysafirët e paktë të cilët këto ditë dëshirojnë të hynë në Valdanos prapë kontrollohen në portën e cila qëndron në hyrje të këtij gji, njoftohet nga Këshilli komunal i Lëvizjes qytetare URA në Ulqin. “Nga qytetarët në portë kërkohet që të tregojnë dokumentin identifikues dhe të hapin bagazhin e makinës, që është e palejueshme dhe hap ... Read More »

Abazoviq: I PARI PËRFAQËSUES I PAKICAVE NË KRYE TË NJË PARTIE QYTETARE

Dritan Abazovic

Nëse në kongresin e partisë në prill zgjidhet për liderë të URA-së, Dritan Abazoviq do të jetë përfaqësuesi i parë i një populli pakicë i cili nga fillimi i pluralizmit është bërë kryetar i një partie qytetare. „Nëse jemi shtet qytetarë psë në kry të një parti nuk mund të jetë Shqiptari“, tha lideri aktual i URA-së Zharko Rakçeviq. Dritan ... Read More »

Nimanbegu: PRESIM SË SHPEJTI MARRËVESHJE KOMPLETE ME PDS

Genci Nimanbegu

Funksionari i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu ka deklaruar se pret që koalicioni „Shqiptarët të vendosur“ së shpejti të arrijë marrëveshje të plotë me Partinë Demokratike të Socialistëve për ndarjen e funksioneve në pushtet. Ai këtë gjë e deklaroi për „Dan“ pas takimit të Skuadrës koordinuese të koalicionit të partive nacionale shqiptare. Sipas fjalëve të tija, procesi i harmonizimit ... Read More »

Scroll To Top