Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Politikë

Feed Subscription

“Vijesti”: HAJDINAGA DHE REXHA NË PDS?

Gezim Hajdinaga, Gzim Hajdinaga

Ish kryetari i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga dhe kryetari i Partisë së prosperitetit demokratik Ali Rexha janë afruar Partisë demokratike të socialistëve, shkruajnë “Vijesti”. Kryetari i PDS-së së Ulqinit Loro Nrekiq nuk deshi të komentoi këtë informatë. “Është e drejta e tyre qytetare për ke do të votojnë”, tha ai. Kryetari i UDSH-së Mehmed Zenka ishte pak më konkret. ... Read More »

Millosheviq: BISEDIMET JAVËN E ARDHSHME

Tarzan Millosheviq, Tarzan Milosevic

Drejtori politik i Partisë demokratike të socialistëve Tarzan Millosheviq ka deklaruar që negociatat për formimin e qeverisjes në Ulqin do të fillojnë javën e ardhshme. “PDS do të flasë me të gjitha subjektet politike me të cilat është në koalicion në nivel shtetëror, këtu marrin pjesë të gjitha partitë shqiptare dhe PSD-ja. Ambicioni jonë është që të jetë koalicioni sa ... Read More »

Gjeka: KRYETARI NGA RRADHËT E PARTIVE NACIONALE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka ka thënë që ka marrëveshje koalicioni me Partinë demokratike të socialistëve dhe në nivel lokal. Në këtë dokument “Vijesti” kishin qasje dhe siç shkruajnë, Partia demokratike me atë është obliguar që mbas zgjedhjeve koalicionin së pari të ja ofroj PDS-së. “Dhe asgjë ... Read More »

Zenka: NUK KISHTE BISEDIME PËR KOALICION

Mehmed Zenka

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që të martën nuk kishte bisedime për koalicione paszgjedhore në mes kryetarëve të partive nacionale Shqiptare: Nazif Cungut, Fatmir Gjekes dhe tij. “Këto janë të pavërteta. Ne kemi ngrënë mëngjes në një restorant në Podgoricë mbas bisedimesh me kryeministrin Millo Gjukanoviq dhe me liderët e pjesëtarëve tjerë të koalicionit qeverisës ... Read More »

Reagim i studenteve në Kosovë: E ARDHMJA JONË NË RREZIK

SUP, Studentet e Ulqinit ne Prishtine

Duke u nisur nga situata  politike e krijuar së fundmi në Ulqin, në si studentë nga Ulqini ndiejmë obligimin moral dhe atdhetar që të reagojmë pasi që e ardhmja jonë konsiderojmë se gjendet në rrezik. Deri te kjo situatë ka ardhur për një varg arsyesh, ku përgjegjësia fillon nga klasa politike deri tek vet populli. Deri te kjo “votë e ... Read More »

Ku ishin sot udhëheqësit e Shqiptarëve: NË TAKIM PËR NATO

Djukanovic, Krivokapic, Cungu, Zenka, Gjeka

Me iniciativën e kryetarit të Qeverisë së Malit të Zi dhe kryetarit të Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq sot në Qeveri është organizuar takimi i drejtuesve të partive politike të koalicionit qeverisës, është deklaruar për Portalin Analitika nga Qeveria. Në takimin, të cilin e ka udhëhequr kryeministri Millo Gjukanoviq, ishin të pranishëm kryetari i partisë Socialdemokrate Ranko Krivokapiq, kryetari ... Read More »

Gjeka: DEZINFORMATË E RËNDË E CUNGUT

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës i koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka hedhur poshtë dezinformatën e rëndë që ka „lëshuar negociatat me liderët e partive nacionale shqiptare, atë të Forcës Nazif Cungu dhe të Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka“. „Këtë manipulim që është thënë nga Forca e kuptoj vetëm si tentim për ... Read More »

Gjeka: MARRËVESHJA ME UDSH DHE FORCËN REALE, POR PA CUNGUN

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka deklaruar se kryetari i Ulqinit duhet të jetë nga ndonjëra nga partitë nacionale shqiptare. Ai këtë qendrim e shpjegoi me faktin që ato të dielen fituan numrin më të madh të votave të qytetarëve. „Partitë nacionale janë pasuri e Malit të ... Read More »

„Dnevne novine“: PDS TASHMË ARRITI MARRËVESHJEN E KOALICIONIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ftesës së Partisë demokratike të socialistëve për formimin e pushtetit në Ulqin do ti përgjigjet „Koalicioni bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve, shkruajnë „Dnevne novine“. Theksohet që koalicioni të cilin e drejton Fatmir Gjeka është në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror. Kryetari i PDS-së dhe kryetari i Ulqinit, siç theksojnë në atë gazetë, Loro ... Read More »

Shoqata „Ana e Malit“: BASHKOHUNI SHQIPTAR

Me vëmendje të veçantë, përcollëm zgjedhjet e parakohëshme të cilat u zhvilluan në Komunën tonë me 26 Janar 2014. Duke pasur parasysh faktin se ishte fushatë e ashpër, mund të konkludojmë që edhe ndonjë rezultat më i mirë në favor të faktorit shqiptar,mbeti për tu dëshiruar. Por, megjithatë, ne kemi akoma shpresë që Ju përfaqësuesit politik të subjekteve politike shqiptare, ... Read More »

Scroll To Top