Lajme nga kategoria

Politikë

Deputeti i Koalicionit Shqiptar “Bashkë një za” dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka do ta pyes kryetarin e Qeverisë së Malit të Zi …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar “Bashkë një za” dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka do ta pyes kryetarin e Qeverisë së Malit të Zi …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksandër Daboviq emëroi këtë javë ushtruesit e detyrës të sekretarëve në sekretariatet e administratës lokale. Funksionin e sekretarit për …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksandër Daboviq emëroi këtë javë ushtruesit e detyrës të sekretarëve në sekretariatet e administratës lokale. Funksionin e sekretarit për …
Deri në fund të muajit do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, është rënë dakord në mbledhjen e Kolegjiumit …
Deri në fund të muajit do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, është rënë dakord në mbledhjen e Kolegjiumit …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar „Bashkë një za“ dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka tha se e përjavshmja në gjuhën shqipe, „Koha Javore“, duhet …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar „Bashkë një za“ dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka tha se e përjavshmja në gjuhën shqipe, „Koha Javore“, duhet …
Arkitekti nga Ulqini, Valon Buzuku, deklaroi se ai nuk qëndroj mbrapa grupit në FB “Ulcinjska lista” (në shqip – Lista e Ulqinit), në të …
Arkitekti nga Ulqini, Valon Buzuku, deklaroi se ai nuk qëndroj mbrapa grupit në FB “Ulcinjska lista” (në shqip – Lista e Ulqinit), në të …
Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokratike dhe këshilltari në Parlamentin vendor Naser Resulbegoviq do t’i dërgojë kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmanit …
Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokratike dhe këshilltari në Parlamentin vendor Naser Resulbegoviq do t’i dërgojë kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmanit …
Me ftesë të Partisë Demokratike, një delegacion i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës, i përbërë nga deputeti dhe nënkryetari i partisë Memli Krasniqi …
Me ftesë të Partisë Demokratike, një delegacion i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës, i përbërë nga deputeti dhe nënkryetari i partisë Memli Krasniqi …
Në vazhdim përcjellim urimin të cilin kryetari i KKSH-së, Faik Nika, ia dërgoi kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama. Me anë të kësaj …
Në vazhdim përcjellim urimin të cilin kryetari i KKSH-së, Faik Nika, ia dërgoi kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama. Me anë të kësaj …

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

F.Mejdini: ABAZOVIQ VJEN NGA FORCAT PROGRESIVE, KAUZA E TIJ ISHTE LUFTIMI I REGJIMIT TË KORRUPTUAR

Sukubinë: NË AUTOMJET GJENDET SASI E MADHE E KANABISI

Zyrtarët e Njësisë Doganore në Sukubinë në koordinim me Drejtorinë e Policisë parandaluan kontrabandën e lëndëve narkotike, njoftoi Drejtoria e të Ardhurave dhe Doganave të Malit të Zi. Siç thuhet, gjatë kontrollit të automjetit u

Gazmend Çitaku: BOJKU CITY
Gazmend Çitaku: BOJKU CITY

Ndoshta jam pak subjektiv por unë mendoj se Ulqini jo që është perlë por edhe rrethina e tij është e jashtëzakonshme.  Kohën e lirë mundohem që sa më shumë t’ia kushtoj ambientit dhe hulumtimeve kulturo

Sukubinë: NË AUTOMJET GJENDET SASI E MADHE E KANABISI
Sukubinë: NË AUTOMJET GJENDET SASI E MADHE E KANABISI

Zyrtarët e Njësisë Doganore në Sukubinë në koordinim me Drejtorinë e Policisë parandaluan kontrabandën e lëndëve narkotike, njoftoi Drejtoria e të Ardhurave dhe Doganave të Malit të Zi. Siç thuhet, gjatë

Kriporja: FUSHAT E TRISHTUARA TË KRIPËS DHE TUFA E MADHE E FLAMINGOVE
Kriporja: FUSHAT E TRISHTUARA TË KRIPËS DHE TUFA E MADHE E FLAMINGOVE

Dje vizitova Kripore dhe, njëjtë si në tetë vjetët e fundit, isha njëkohësisht i trishtuar dhe i lumtur. I trishtuar kur kam parë kanalet pa ujë të detit, basenet e kripës të lëna pas dore, hangarët dhe

Emërimet: DUL ASLLANI PRAPË DREJTOR I SHKOLLËS NË SHTOJ
Emërimet: DUL ASLLANI PRAPË DREJTOR I SHKOLLËS NË SHTOJ

Punëtori i njohur arsimor, Dul Asllani, u emërua drejtor i Shkollës Fillore “Marko Nuculloviq” në Shtoj, mëson Portali Ul-info. Vendimin për emërimin e tij e solli Ministria e Arsimit, Shkencës, Kulturës

Për shkak të prishjes në tubacionin kryesor: NJË PJESË E MADHE E ULQINIT SOT DHE NESËR PA UJË
Për shkak të prishjes në tubacionin kryesor: NJË PJESË E MADHE E ULQINIT SOT DHE NESËR PA UJË

Nga Ndërmarrja Publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën dhe të enjten një pjesë e madhe e Ulqinit nuk do të ketë ujë për shkak të prishjes në tubacionin kryesor. Ujë