Thursday , August 24 2017
Lajmi i fundit

Komuna: ÇDO GJË GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË RRUGËS ULQIN – KRYTHË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ministria e Komunikacionit dhe Detarisë ka njoftuar sot zyrtarisht se ka nënshkruar kontratën me SH.P.K “Metal Alu&Plast” nga Danillovgradi, e cila do të zhvillojë punimet në rekonstruksionin e rrugës magjistrale Ulqin–Sukubinë, respektivisht në segmentin rrugor Ulqin –Krythë. Me kontratë është paraparë që punimet, konformë standardeve më të larta, në tërësi të përfundojnë për 360 ditë, ndërsa vlera e këtij projekti kaq të rëndësishëm është 5.824.687.33 euro. Rikonstruktimi i rrugës do të fillojë në muajin shtator. ... Read More »

Komuna: Takimi me rastin e koncertit të Dino Merlinit në Ulqin

Dino Merlin

Në Komunën e Ulqinit u mbajt takime mes përfaqësuesve të Komunës së Ulqinit dhe shërbimeve lokale me pronarët e Perla Beach të cilët janë organizatorë të koncertit të Dino Merlinit në Ulqin më datën 5 gusht. Në takim është konstatuar që ky eveniment ka rëndësi të madhe për ofertën turistike të qytetit, andaj Komuna maksimalisht do të përkrah organizimin e ... Read More »

Komuna: “MILKA WAY” HEQ NGA LLOGARIA 68 MIJË EURO

Euro

Njoftojmë opinionin se më datën 12.06.2017, me vendim të  Gjykatës së Apelit të Malit të Zi, nga llogaria rrjedhëse e Komunës së Ulqinit janë hequr mjete në vlerën e përgjithshme  rreth 68.000 nga ana e SHPK Milki Way, për  mospagesën  e mjeteve për grumbullimin e  qumështit  në vitet 2008, 2009, 2010 dhe llogaritjen e kamatës deri në ditën e sotme. Kjo nuk ... Read More »

Reagim nga Kabineti i Cungut: HAJDUKOVIQ MASHTRON OPINIONIN

Zaptimi

  Reagimi i Komunes se Ulqinit ne lidhje me tekstin e djeshem ne gazeten ditore “Dan” te titulluar “Cungu rrenon ne baza nacionale”. Në tekstin e lartpërmendur janë dhënë disa informata të pavërteta për të cilat jemi detyruar të reagojmë: Mbas thirrjes së  qytetarëve më datën 04.03.2017, Policia Komunale e Komunës së Ulqinit, bëri shënimin zyrtarë lidhur me vendosjen e shtyllave ... Read More »

Komuna: Telegram ngushëllimi ambasadorit britanik në Mal të Zi

Nazif Cungu

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu i ka derguar telegram ngushëllimi ambasadorit të Mbretërisë së Bashkuar në Podgoricë, Shkëlqesisë së Tij Ian Whitting duke shprehur dhimbjen e thellë mbi viktimat e pafajshme dhe të plagosurit e shumtë të akteve terroriste në Arenën e Manchesterit. “Shkëlqesi Ambasador, në emër të qytetarëve të Ulqinit dhe në emrin tim personal më lejoni t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të viktimave dhe autoriteteve britanike, ndërsa të lënduarve u urojmë shërim sa më ... Read More »

Komuna: HENDBOLLI NË RËRË NË ULQIN

Hendboll ne rere

Kryetari Cungu priti sot përfaqësuesit e Fedetatës Evropiane të Handbollit Ole Jorstad dhe Marko Trespidi si dhe përfaqësuesin e Federatës të Handbollit të Malit të Zi Emir Beshlija. Takimi u mbajt me iniciativë të Gani Resulbegut, pronarit të kompanisë Real Estate nga Ulqinit. Në takim është analizuar mundësia e organizimit të turnamentit në Beach Handball (Handbollit në rërë) në Ulqin. ... Read More »

Komuna: FILLUAN PUNIMET NË VENDPANORAMAT VALDANOS DHE SHTEGVASHË

Vidikovac, Vendpanorama, Valdanos

Për nder të Ditës së Ulqinit ne kemi vendosur të shënojmë fillimin e punimeve në dy pikë-vrojtimi në Valdanos dhe në Shtegvashë Ngritjen e pikave të vrojtimit e ka mundësuar Organizata Turistike e qytetit tonë me ç’gjë edhe e falenderojmë.    Keto pikë-vrojtimi do të jenë në funksion të evidentimit të vlerave dhe bukurive të shumta turistike që ka Ulqini me rrethinë. Kjo është faza e parë e projektit dhe përfundimi tërësisht i tyre do të paraqesë një vlerë të veçantë për ... Read More »

Komuna: NDAHEN 30 BURSA PËR STUDENTËT E DALLUAR

Bursat per studente 1

Të enjten, në kuadër të Ditës së Ulqinit, Komuna ka ndarë 30 bursa për studentët më të mirë. Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, duke përshëndetur studentët, prindërtit dhe të ftuarit, tha se ky është një rast i mirë i komunikimit të drejtëpërdrejtë me studentët e dalluar të cilët janë krenaria e qytetit tonë. Siç thuhet më tej në ... Read More »

Komuna: CUNGU NË PANAIRIN E PATUNDSHMËRIVE NË KANË

MIPIM Kan, CHANES

Në kuadër të fushatës për promovimin e investimeve të huaja në Komunë e Ulqinit, kryetari i Komunës Nazif Cungu do të marr pjësë në panairin ndërkombëtar të patundshmërive dhe investimeve MIPIM 2017, i cili do të mbahet me datat 14-17 mars në Kan të Francës. Kryetari Cungu gjatë qëndrimit në Kan do të ketë një numër të konsiderueshëm të takimeve ... Read More »

Vizitë: TIKA DO TË INVESTOJË DY MILION EURO PËR HAMAM, XHAMI DHE BELEDIE

12

Koordinatori i Agjencisë turke për bashkëpunim ndërkombëtar dhe zhvillim TIKA Ahmet Altun tha se kjo organizatë në periudhën e ardhshme do të investojë rreth dy milion euro për restaurimin e Hamamit të Pashës, Xhamisë së Namazgjasë, e pas kësaj edhe ndërtesën e vjetër të Komunës, Beledien. Kjo u tha gjatë vizitës së djeshme të punës në Komunë të Ulqinit, ku ... Read More »

Scroll To Top