Thursday , March 23 2017
Lajmi i fundit

Komuna: GJEKA PRITI PJESËMARËSITË NË FESTIVAL

festivali

Kryetari  Gjeka fillimisht priti Egzona Salaj e cila në ngjarjen më madhore të  pasurisë shpirtërore u lancua me cmim special për interpretim dinjitoz të kengës së Anës së Malit dhe u dallua nga juria profesionale e Festivalit në mesin e 1200 artistëve popullorë. Kryetari Gjekaj dhe interpretja Egzona Salaj vlerësuan rëndësinë e Festivalit që ka për qëllim ruajtjen, mbrojtjen dhe propagandimin e vlerave më të mira të trashëgimisë sonë, etnomuzikore, etnokoreografike, etnografike të kostumeve popullore, veglave muzikore, riteve, traditave, ... Read More »

Komuna: VIZITË TË ZYRTARËVE TË AMBASADËS SË SHQIPËRISË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij, pritën sot në takim lamtumirës Këshilltarin pranë Ambasadës së Shqipërisë në Podgoricë Lirim Ujkaj. Kryetari Gjeka i shprehu vlerësimet e tija për  përfundimin e suksesshëm të misionit, për shërbim të  cmuar në veprimtaritë e tij si diplomat dhe për  kontributin e dhënë në avansimin e marrëdhënijeve  të gjithanshme ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi. Nga ana tjetër Ujkaj u falenderuar për përkrahjen ... Read More »

Haxhibeti: NË SHTATOR NISIN INVESTIMET NË RRJETIN E KANALIZIMIT

Dje është mbajtur një takim pune në kabinetin e Kryetarit të KK Ulqin, Mr. Fuad Haxhibeti ku të pranishëm kanë qenë përfaqësuesit e Procon Stojan Vuletiq dhe Lidija Shkatariq, konsulentët Nenad Çoliq e Dragan Matiq, përfaqësuesit e Komunës së Ulqinit, Kryetari i KK Mr. Fuad Haxhibeti, Sekretari për urbanizëm Mustafa Gorana dhe referenti i Sekretariatit për financa Senaid Nimanbegu. Është ... Read More »

Komuna: Urim për Ditën e Pavarësisë së Malit të Zi

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Me rastin e 21 Majit – Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, urim të gjithë  qytetarëve të Komunës së Ulqinit i kanë dërguar Kryetari i Komunës  Fatmir Gjeka dhe Kryetari i Kuvendit Fuad Haxhibeti. Në urim ndër të tjera thuhet se “pas nëntë viteve nga Pavarësia Mali i Zi është shoqëri stabile e cila hecën drejtë integrimeve euroatlantike. Ulqini thuhet me tej në urim me pasuritë e shumta që disponon ... Read More »

Komuna: PRITET HENDBOLLISTJA E ARTË

Majda Mehmedoviq

Hendbollistja e njohur, pjesëtarja e skuadrës kampione të “Buduqnostit”, Majda Mehmedoviq, qëndrojë sot në vizitë në Ulqin. Kryetari i komunës Fatmir Gjeka me bashkëpunëtorë ka pranuar në kabinetin e vet Mehmedoviqen, të cilën e shoqëroi babai i saj Enveri. Kryetari tha se Ulqini, nga ku e ka prejardhjen Majda, është krenar për te dhe sukseset e saja. “Ju jeni shembulli ... Read More »

Gjeka: URIME DITËN I EUROPËS

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka me rastin e Ditës së Evropës, 9 Majit i ka dërguar një mesazh urim qytetarëve me urimet më të mira për anëtarësim sa më të shpejtë në familjen e madhe evropiane. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet : “Kam kënaqësinë e veçantë që t’ju uroj Ditën e Evropës, ditë që simbolizon paqen dhe unitetin në Evropë. Dëshiroj, ... Read More »

KKSH: Vizita e delegacionit të Komunës së Strugës

Genci Nimanbegu

Një delegacion nga Komuna e Strugës në përbërje nga kryetari i Kuvendit të Strugës z. Abdullah Qazimovski, z. Krenar Lloga, sekretar i Komunës dhe Verim Kaba drejtor i Ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizime të Strugës, ishin sot për vizitë në Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve, delegacioni është pritur nga Kryetari i Këshillit z. Genci Nimanbegu dhe sekretari Faik Nika. Në takim është diskutuar ... Read More »

Komuna: TAKIM PËR PROMOVIMIN E INVESTIMEVE

Kalaja, Stari grad

Në Ulqin qëndruan përfaqesuesit e Agjencisë së Malit të Zi për promovimin e investimeve të huaja të kryesuar nga Drejtori Millosh Jovanoviq. Ata u pritën nga Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij. Mysafirët patën rast që detalisht të njihen me atë se cfarë ofron Ulqini me projektet në fushën e turizmit që presin investitorët vecmas hotelet e kategorive të larta, terenet e golfit dhe komplekset turitike. Ulqini sipas mysafirëve të themeluar në vitin 2005, paraqet interes të vecantë  për investitorët, andaj ata insistuan në ... Read More »

Komuna: STIPENDI PËR NXËNËSIT E AKADEMISË POLICORE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komuna e Ulqinit do të ofrojë bursa për nxënësit të cilët do të  regjistrohen në Akademinë policore në Danillograd  në  vitin akademik 2015/2016. Bursa do të jetë deri në 150,00 euro. Komuna ka përshëndetur nismën e Ministrisë për të drejtat e njeriut dhe KKSH që bashkërisht me përfaqësuesit e Akademisë policore bëri në Qendrën e mesme shkollore  prezantimin e kushteve të regjistrimit të atyre që dëshirojnë të regjistrohen pranë kësaj Akademie. Duke llogaritur që KKSH do të vazhdojë dhe ... Read More »

Gjeka: URIM PËR DITËN BOTËRORE TË LIRISË SË SHTYPIT

Fatmir Gjeka

Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka uroi Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit. Në mesazhin e tij thuhet se ,,pa liri të shprehjes së lirë të mediave dhe gazetarëve nuk ka shoqëri të hapur dhe demokratike”. „Kjo është aksiomë e dëshmuar në tërë botën, kështu është dhe në Ulqinin tonë. Të bindur në atë që një medije e lirë e shumëllojshme dhe e pavarur është esenciale në cdo shoqëri demokratike, bëjmë  përpjekje që ti lehtësojmë punën ... Read More »

Scroll To Top