Saturday , September 23 2017
Lajmi i fundit

Komuna: FILLUAN PUNIMET NË VENDPANORAMAT VALDANOS DHE SHTEGVASHË

Vidikovac, Vendpanorama, Valdanos

Për nder të Ditës së Ulqinit ne kemi vendosur të shënojmë fillimin e punimeve në dy pikë-vrojtimi në Valdanos dhe në Shtegvashë Ngritjen e pikave të vrojtimit e ka mundësuar Organizata Turistike e qytetit tonë me ç’gjë edhe e falenderojmë.    Keto pikë-vrojtimi do të jenë në funksion të evidentimit të vlerave dhe bukurive të shumta turistike që ka Ulqini me rrethinë. Kjo është faza e parë e projektit dhe përfundimi tërësisht i tyre do të paraqesë një vlerë të veçantë për ... Read More »

Komuna: NDAHEN 30 BURSA PËR STUDENTËT E DALLUAR

Bursat per studente 1

Të enjten, në kuadër të Ditës së Ulqinit, Komuna ka ndarë 30 bursa për studentët më të mirë. Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, duke përshëndetur studentët, prindërtit dhe të ftuarit, tha se ky është një rast i mirë i komunikimit të drejtëpërdrejtë me studentët e dalluar të cilët janë krenaria e qytetit tonë. Siç thuhet më tej në ... Read More »

Komuna: CUNGU NË PANAIRIN E PATUNDSHMËRIVE NË KANË

MIPIM Kan, CHANES

Në kuadër të fushatës për promovimin e investimeve të huaja në Komunë e Ulqinit, kryetari i Komunës Nazif Cungu do të marr pjësë në panairin ndërkombëtar të patundshmërive dhe investimeve MIPIM 2017, i cili do të mbahet me datat 14-17 mars në Kan të Francës. Kryetari Cungu gjatë qëndrimit në Kan do të ketë një numër të konsiderueshëm të takimeve ... Read More »

Vizitë: TIKA DO TË INVESTOJË DY MILION EURO PËR HAMAM, XHAMI DHE BELEDIE

12

Koordinatori i Agjencisë turke për bashkëpunim ndërkombëtar dhe zhvillim TIKA Ahmet Altun tha se kjo organizatë në periudhën e ardhshme do të investojë rreth dy milion euro për restaurimin e Hamamit të Pashës, Xhamisë së Namazgjasë, e pas kësaj edhe ndërtesën e vjetër të Komunës, Beledien. Kjo u tha gjatë vizitës së djeshme të punës në Komunë të Ulqinit, ku ... Read More »

Komuna: FILLOJNË PUNIMET NË RREGULLIMIN E QENDRËS SË SHTOJIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Punimet në rregullimin e qendrës së Shtojit filluan dhe pritet që të përfundohen deri përpara fillimit të sezonit turistik 2017. Me planin e rregulimit të qendrës së Shtojit të cilin e hartoi Agjencia për zhvillim dhe ndërtim është paraparë rregullimi i qendrës, sanimi i terrenit, ngritja e nivelit të tokës, ndërtimi i vendparkimeve dhe rregullimi i parkut për këmbësorë. Realizuesi ... Read More »

Komuna: Kryetari Cungu pret anëtarët e Komisionit për politikën e jashtme të Republikës së Shqipërise

DSC_1247

Kryetari I Komunës Nazif Cungu, kryetari i Kuvendit komunal dhe nënkryetarët e Komunës se Ulqinit pritën sot Kryetaren Arta Dade dhe anëtarët e Komisionit për politikën e jashtme të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë dhe ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi z. Ernal Filo. Në takim u bisedua për çeshtjet e shqiptarëve në Mal të Zi, statusin, ... Read More »

Srzentiq dhe Cungu: BASHKËPUNIM I SHKËLQYER I DY KOMUNAVE

Tivar

Kryetari i Komunës së Tivarit Zoran Srzentiq dhe kryekomunari i Ulqinit Nazif Cungu kanë konstatuar në takimin në Tivar se bashkëpunimi i dy komunave është i shkëlqyer dhe kanë rakorduar hapat e mëtejmë në mënyrë që të rrisin bashkëpunimin në fushën e turizmit dhe investimeve. Në takim biseduan për përgatitjen e sezonit të ardhshëm turistik dhe investimet në turizëm, problemet ... Read More »

Komuna: BASHKIMI I PRODHUESVE TË QUMËSHTIT SHANS PËR MBIJETESË

nazif-cungu

Kryetari i Komunës së Ulqini Nazif Cungu me bashkëpunëtorë priti prodhuesit e qumështit në teritorin e komunës së Ulqinit. Në takim ishin të pranishëm dhe përfaqësuesit të Biznes Klubit Ana e Malit. Kryetari Cungu konstatoi që prodhuesit e qumështit ballafaqohen me probleme të shumta gjatë grumbullimit dhe shitjes së qumështit, me ç’gjë shpesh herë rrezikohet edhe vetë biznesi i tyre. ... Read More »

Komuna: MASA RIGOROZE KUNDËR NDËRTIMIT TË EGËR

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në iniciativë të kryetarit të Komunës së Ulqinit Nazif  Cungu, u organizua takimi ku në fokus ishte ndërtimi i paligjshëm në territorin e komunës së Ulqinit, njoftohet nga administrata lokale. “Kjo dukuri përsëritet prej vitit në vit, andaj duhet urgjentisht të ndërmerren masa që ajo të vihet në suaza ligjore” tha nënkryetarja Hadixha Gjoni. Sipas Bilana Jakiq, ndihmës drejtoreshë në Drejtorinë për çështje të inspeksionit kjo dukuri vjen si pasojë e mungesës ... Read More »

Ministri Shala viziton Ulqinin: I DHURON 800 LIBRA BIBLIOTEKËS

kujtim-shala

Të premten në Ulqin qëndroi për vizitë zyrtare ministri i kulturës, rinisë dhe sportit i Republikës së Kosovës Kujtim Shala.  Ai fillimisht u takua me  kryetarin e Komunës Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij. Në takim u bisedua për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit të Ministrisë së kulturës dhe institucioneve kulturore të Kosovës me Komunën e Ulqinit. Ministri Shala më pas vizitoi ... Read More »

Scroll To Top