Sunday , April 30 2017
Lajmi i fundit

Komuna: MBAHET MBLEDHJA E DYTË E KËSHILLIT PËR PËRCJELLJEN E SEZONIT

DSC_0070

Mbledhjen e kryesoi  Kryetari i Komunës z. Nazif Cungu i cili u ndal  tek  problemet dhe  zbatimin e konkluzave  nga takimi i mëparshëm. Ai tha  se  punimet që është duke i  zhvilluar Elektroekonomia do te behen me faza ,Faza e parë  në qendër të qytetit  do të përfundojë brënda dhjetë diteve. Ndërkaq, përsa i përket  çeshtjes shqetësuese të lypsave u ... Read More »

Komuna: Bagëtitë e lëshuara –rrezik në komunikacion

Opstina Ulcinj, Komuna e Ulqinit

  Komuna  e Ulqinit pas një kohe të gjatë nënshkroi në prag të sezonit turistik   marëveshtjes një vjecare e cila parasheh grumbullimin, vendosjen dhe  përkujdesjen për bagëtitë e lëshuara –të lëna në mëshirë të fatit, që jo rrallë herë janë bërë shkak i aksidenteve me pasoja jetë njerëzish. Bagëtitë do të  grumbullohen dhe do të ruhen në afat prej shtatë ditësh e gjatë ... Read More »

Cungu në press: DËME TË MËDHA NË KOMUNËN E ULQINIT NGA RESHJET

Nazif Cungu

  Të nderuar  të pranishëm , e kam thirur këtë konferencë për  tju njoftuar shkurtimisht  me pasojat  e dëmeve  të shkaktuara  nga  reshtjet e shiut dhe  masat  që po ndërmarrim për sanimin e situatës. Me keqardhje  mund të konstatoj  që moti i lig i përcjellë me shi të intensitetit të lartë për  këtë kohë të vitit ,  ka shkaktuar dëme ... Read More »

Komuna: CUNGU URON RAMAZANIN

Nazif Cungu

Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu , ka uruar besimtarët myslimanë dhe Bashkësinë Islame me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet: Shpreh besimin se mesazhi i muajit të Ramazanit, që përfaqëson devotshmërinë, humanizmin, solidaritetin dhe përkushtimin për paqe e tolerancë, do të sjellë më shumë bashkëpunim dhe mirëkuptim ndërmjet njerëzve. ... Read More »

Protokol: AKTIVITETE NË KOMUNË

Cungu, EEMZ, EPCG

Ditën e hënë Elektroekonomia e Malit të Zi do të fillojë punimet në  instalimin e kabllove në disa pjesë të qytetit tonë me qëllim të përmirësimit të furnizimit me energji elektrike – kështu u ra dakord në takimin që u zhvillua  ndërmjet kryetarit të komunës Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorëve të tij nga  njëra anë dhe zyrtarëve të lartë të Elektroekonomisë ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA PRISHTINA NË ULQIN

shpend ahmeti 1

  Një delegacion i Komunës së Prishtinës  me në  krye Kryetarin e Komunës Shpend Ahmeti vizitoi  Ulqinin dhe u prit nga Kryetari  Nazif Cungu, Kryetari i Kuvendit  Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorë të  tjerë. Gjatë takimit  miqësorë , të dy kryetarët  potencuan  se  Ulqini dhe Prishtina   përherë  kanë  pasur  lidhje  fisnore, emocionale dhe  lidhje të  tjera  andaj  është koha që  të ... Read More »

Komuna: KOMPANIA TURKE E INTERESUAR PËR INVESTIM NË BUJQËSI

Cungu-Kompania LFB

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë u takuan me përfaqësuesit e kompanisë turke LFB të kryesuar nga Mustafa Saka, të cilët kanë shprehur interesim për të investuar në fushën e bujqësisë. Ata kanë shfaqur interesim për disa qindra hektare pronë e komunës, andaj vizita u fokusua në Ekonominë e Shasit ku edhe ekzistojnë hapësira të këtij lloji. ... Read More »

Komuna: MBAHET TRAJNIMI NË TEMËN E ANTIKORRUPSIONIT

foto 5

Në organizim të Agjencisë për pengimin e korrupsionit në komunën e Ulqinit u mbajt trajnimi në temën ‘’Kompetencat e Agjencisë për ndërprerjen e  korrupsionit dhe obligimet e organeve shtetërore në aplikimin e ligjit të antikorrupsioni’’. Trajnimi u organizua  për të punësuarit e administratës lokale, NP dhe  ndërmarrjeve të tjera. Ligjëratat e ekspertëve të angazhuar nga Agjencia Dragiq Dushan, Mladen Tomoviq, ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA KAJLI, TAKIM ME MALCOLMIN, ME PËRFAQËSUESIT E EEMZ

Takim me delegacionin nga Kayl

Delegacioni i qytetit Kajl nga Luksemburgu përfundoi vizitën në Ulqin Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, kryetari i Kuvendit Loro Nrekiqi dhe nënkryetarët Vaso Radoviq dhe Hadixha Gjoni pritën në takimin përmbyllës anëtarët e delegacionit të qytetit Kajl nga Luksemburgu kryesuar nga kryetari i saj Xhon Lorent. Në konferencën me gazetarë u dhënë vlerësime dhe u tha që ky bashkëpunim ... Read More »

Komuna: FILLON PAGESA E KOMPENSIMEVE PËR PUNËTORË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komuna e Ulqinit konformë vendimit të Kuvendit  filloi pagesën e kompensimeve  për  punetorët  që  do të lëshojnë vendet e punës. Gjithësej nga Komuna dhe NP janë paraqitur 59 punëtorë. Me kënaqësi mund të konstatojmë se  kemi  bërë pagesat  për 11 të punësuar ne NP – Ujësjelles kanalizim  dhe 15 për punëtorët  e Komunës.  Pasi ne  pyetje janë shuma  të   mëdha të  hollash, ... Read More »

Scroll To Top