Thursday , August 17 2017
Lajmi i fundit

Protokol: AKTIVITETE NË KOMUNË

Cungu, EEMZ, EPCG

Ditën e hënë Elektroekonomia e Malit të Zi do të fillojë punimet në  instalimin e kabllove në disa pjesë të qytetit tonë me qëllim të përmirësimit të furnizimit me energji elektrike – kështu u ra dakord në takimin që u zhvillua  ndërmjet kryetarit të komunës Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorëve të tij nga  njëra anë dhe zyrtarëve të lartë të Elektroekonomisë ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA PRISHTINA NË ULQIN

shpend ahmeti 1

  Një delegacion i Komunës së Prishtinës  me në  krye Kryetarin e Komunës Shpend Ahmeti vizitoi  Ulqinin dhe u prit nga Kryetari  Nazif Cungu, Kryetari i Kuvendit  Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorë të  tjerë. Gjatë takimit  miqësorë , të dy kryetarët  potencuan  se  Ulqini dhe Prishtina   përherë  kanë  pasur  lidhje  fisnore, emocionale dhe  lidhje të  tjera  andaj  është koha që  të ... Read More »

Komuna: KOMPANIA TURKE E INTERESUAR PËR INVESTIM NË BUJQËSI

Cungu-Kompania LFB

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë u takuan me përfaqësuesit e kompanisë turke LFB të kryesuar nga Mustafa Saka, të cilët kanë shprehur interesim për të investuar në fushën e bujqësisë. Ata kanë shfaqur interesim për disa qindra hektare pronë e komunës, andaj vizita u fokusua në Ekonominë e Shasit ku edhe ekzistojnë hapësira të këtij lloji. ... Read More »

Komuna: MBAHET TRAJNIMI NË TEMËN E ANTIKORRUPSIONIT

foto 5

Në organizim të Agjencisë për pengimin e korrupsionit në komunën e Ulqinit u mbajt trajnimi në temën ‘’Kompetencat e Agjencisë për ndërprerjen e  korrupsionit dhe obligimet e organeve shtetërore në aplikimin e ligjit të antikorrupsioni’’. Trajnimi u organizua  për të punësuarit e administratës lokale, NP dhe  ndërmarrjeve të tjera. Ligjëratat e ekspertëve të angazhuar nga Agjencia Dragiq Dushan, Mladen Tomoviq, ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA KAJLI, TAKIM ME MALCOLMIN, ME PËRFAQËSUESIT E EEMZ

Takim me delegacionin nga Kayl

Delegacioni i qytetit Kajl nga Luksemburgu përfundoi vizitën në Ulqin Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, kryetari i Kuvendit Loro Nrekiqi dhe nënkryetarët Vaso Radoviq dhe Hadixha Gjoni pritën në takimin përmbyllës anëtarët e delegacionit të qytetit Kajl nga Luksemburgu kryesuar nga kryetari i saj Xhon Lorent. Në konferencën me gazetarë u dhënë vlerësime dhe u tha që ky bashkëpunim ... Read More »

Komuna: FILLON PAGESA E KOMPENSIMEVE PËR PUNËTORË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komuna e Ulqinit konformë vendimit të Kuvendit  filloi pagesën e kompensimeve  për  punetorët  që  do të lëshojnë vendet e punës. Gjithësej nga Komuna dhe NP janë paraqitur 59 punëtorë. Me kënaqësi mund të konstatojmë se  kemi  bërë pagesat  për 11 të punësuar ne NP – Ujësjelles kanalizim  dhe 15 për punëtorët  e Komunës.  Pasi ne  pyetje janë shuma  të   mëdha të  hollash, ... Read More »

Komuna: Turqit të interesuar të investojnë në Ulqin

Cungu, Mesa mesken

Kompania turke Mesa Mesken e njohur  në   fushën e  patundshmërisë  pati sot  një takim me kryetarin e komunës  së Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij.  Ata  shfaqën  interesimin dhe gatishmërinë  për të   investuar  në  fushën e turizmit  dhe  agrokulturës por dhe  fusha të  tjera . Nikoqirët  i njoftuan mysafirët  me   vendet  që janë  të gatshme për investitorët në komunën tonë  ... Read More »

Komuna: Thellohet bashkëpunimi i Ulqinit dhe qytetit Kayll në Luksenburg

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në Ulqin po qëndron për  vizitë disa ditëshe  një delegacion  i qytetit  Kayl i Luksenburgut i  kryesuar  nga kryetari  i saj John Lorent , me të  cilin qyteti   ynë  ka  të  nënshkruar  marëveshtje bashkëpunimi. Ata  u pritën nga kryetari Nazif Cungu  dhe bashkëpunëtorët e tij. Kryetari Cungu duke  I shprehur mirëseardhje  në qytetin tonë  I ka njoftuar  me resurset e shumta  ... Read More »

Protokol: Komuna e vendosur të menjanojë problemet për rrjedhën normale të sezonës

Kabineti Policia

Kryetari Nazif Cungu, nënkryetarët, sekretarët dhe përfaqësuesit e drejtorisë së policisë komunale shqyrtuan një sërë çështjes dhe caktuan afatet për eliminimin e tyre. Kryetari Cungu është i vendosur që në sezonin e këtij viti duhet zgjidhur çështja e lypësve, ajo e trafikut, vendparkimit, dislokimi i punëtorëve fizik, kafshëve endacake, mënjanimi i banderolave, plakatave vend e pavend dhe çështja e sinjalizimit ... Read More »

Scroll To Top