Thursday , March 23 2017
Lajmi i fundit

Komuna: JEMI MIRËPRITUR NË PANAIRIN E PRISHTINËS

Konferenca

  Panairi i turizmit – travel fair 2016 në Prishtinë për dallim nga vitet e kaluara që është mbajtur  në mes të muajit maj, këtë  vit  është mbajtur  më 21 dhe 22 prill në Pallatin e rinisë. Organizimi ishte shumë  më  në nivel se vitet e kaluara edhe stenda e Malit të Zi ka qenë  apsolutisht më e vizituara nga ... Read More »

Komuna: TAKIME ME SINDIKALISTËT DHE ULLISHTARËT

Komuna e Ulqinit, Protokol

  Kryetari i Komunës Nazif Cungu, kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni, pritën në një takim pune  sekretarin gjeneral të Unionit të sindikatave të lira të Malit të Zi , Srgja Kekoviq dhe përfaqësuesin e këtij sindikati për Ulqinin Asllan Zenelin. Edhe pse takimi i parë i këtij lloji u prekën një sërë temash, me theks të ... Read More »

Komuna: TAKIM ME PUNËTORËT E TURIZMIT

Komuna

  Plazhistë, përfaqësues të agjencive turistike, afaristë, pronarë hotelesh dhe restorantesh u takuan me kryetarin e komunës Z. Nazif Cungu, nënkryetarin Radoviq, drejtoreshën e Organizatës turistike Zana Sarvan dhe sekretarin për  çështje ekonomike Milazim Mustafa. Thirjes iu përgjigj një numër i madh i personave të ftuar. Tema e takimit kishte të bënte me përgatitjet e sezonit turistik, por edhe me ... Read More »

Komuna: Programe moderne për punë efikase

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

  Punëtorët e administratës lokale – të punësuar në sekretariate dhe shërbime sot  patën rast të ndjekin prezantimin në temën ‘’Zgjidhjet e softverit për avancimin e  punës efikase në administratën lokale’’. Fjala është për programe bashkëkohore që  do të mundësojë transparencë dhe punë më efikase në të gjitha organet e  Komunës së Ulqinit. Komuna, tha kryetari Cungu do të vazhdojë ... Read More »

Nrekiqi: MESAZH URIMI ARQIPESHKVIT TË RI TË TIVARIT

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Shkëlqesi dom Rrok Gjonlleshajt, Nga zemra ju uroj në emër të Kuvendit të Ulqinit dhe në emrin tim personal, zgjedhjen Tuaj në këtë detyrë të shenjtë. Jam i bindur që ju si deri më tani do të kontribuoni në zhvillimin e mëtutjeshëm të Kishës Katolike, në zhvillimin e harmonisë fetare dhe me maturinë që Ju karakterizon do të dini të ... Read More »

Komuna: MJEDISI, EKONOMIA, DEPONIA…

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

TË KONTRIBUOJMË PËR NJË MJEDIS TË PASTËR Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me  bashkëpunëtorët e tij përshëndesin nismën e iniciuar nga OJQ-të për aksionin e paralajmëruar për datën 10 prill, e që ka të bëjë me pastrimin e “Pyllit të Pishave”. “Ruajtja  e  mjedisit do të jetë një nga  prioritetet  tona”,  tha  Cungu dhe shtoi se ne duhet t’i kushtojmë ... Read More »

Komuna: CUNGU UROI ARQIPESHKVIN E RI TË TIVARIT

Nazif Cungu

  Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu i ka dërguar një mesazh urimi Dom Rrok Gjonlleshaj me rastin e emërimit të tij Arqipeshkv i Arqipeshkvisë  së Tivarit. Në mesazh  ndër të  tjera  thuhet: Me kënaqësi morëm lajmin për emërimin Tuaj në krye të argjipeshkvisë së Tivarit. Emërimi Juaj është fryt i vlerësimit dhe rrolit tuaj në shërbim të fesë. Në emër të qytetarëve të Ulqinit ... Read More »

Komuna: TË GATSHËM TË LUFTOJMË KORRUPSIONIN!

Komuna - CGO

Qendra për edukimin qytetarë në bashkëpunim me OJQ – Banum nga Plevla, Inkubator nga  Kotorri dhe Qendra për gazetari investigative nga Podgorica të cilët me mbështetje të BE janë  duke realizuar projektin “Mendo lokalisht –Vepro lokalisht! – Lufta kundër korrupcionit në nivelin lokal”, në kuadër të vizitave që përfaqësuesit e këtyre shoqatave janë duke bërë në qytetet e Malit të ... Read More »

Dita e Komunës: URON KRIVOKAPIQ DHE PSP, VJEN VUJANOVIQ

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

  Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq me rastin e Ditës së Ulqinit i dërgoi urimin qytetareve dhe qytetarëve të Ulqinit, kryetarit të Komunës Nazif Cungu, kryetarit të Kuvendit komunal Loro Nrekiq dhe këshilltarëve në të cilin, përveç të tjerash, theksohet se ky qytet është përfaqësues i vërtet i paletës së shumëllojshme të potencialeve natyrore të cilat ... Read More »

Protokol: TË PREMTEN FILLOJNË AKTIVITETET PËR DITËN E ULQINIT

ditaeulqinit

1 prill 2016, e premte 10:00 Hapja e konferencës shkencore ” Roli dhe efektiviteti i investimevenë procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit”, Instituti për Hulumtime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin Salla e Kuvendit Komunal të Ulqinit 12:00 Vizitë përfundimit të punimeve në shetitoren e Pyllit të Pishave 18:00 Ndjarja e bursave studetëve të dalluar Salla e takimeve ... Read More »

Scroll To Top