Tuesday , September 18 2018
Lajmi i fundit

Të shtunën: DITA NDËRKOMBËTARE E PASTRIMIT TË BREGDETIT

Deti, More

  Me rastin e shënimit të “Ditës Ndërkombëtare të Pastrimit të Bregdetit” në plazhet publike të gjashtë komunave bregdetare, të shtunën, me 15 shtator, do të organizohet aksioni i pastrimit të bregdetit. Aksioni i sivjetmë është i përqendruar në tërheqjen e vëmendjes në problemin e ndotjes së detit me mbeturina plastike, në veçanti me prodhime plastike njëpërdorimshme. Shënimit të këtij ... Read More »

Komuna: PËRFAQËSUESIT E BANKËS EVROPIANE PËR INVESTIME TAKOHEN ME KRYETARIN

Komuna e Ulqinit, EIB

Përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Investime qëndruan në Ulqin kryesuar nga Drejtoresha Sanja Mugosha  u takuan me Kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtorët e tij. Ata u fokusuan tek  njoftimi I publikuar para disa ditësh lidhur me  punimet që duhet të fillojnë në sistemin e kanalizimit për katër lagje të qytetit, konkretisht në lagjen  Braticë,Mali I Bardhë ... Read More »

Komuna: TË TËRHIQEN INVESTITORËT EDHE NGA SHBA-ja

SAD Opstina Ulcinj

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë priti në takim zyrtarë të Ngarkuarën me punë të Ambasadës së SHBA-së në Mal të Zi Zonjën Xhudi Kuo dhe Shefin e Zyrës për media dhe kulturë Xhef Adler. Duke i uruar postin e kryetarit ,mysafirët u interesuan për zhvillimin aktual dhe orientimet zhvillimore respektivisht investimet prioritare që planifikohen të realizohen ... Read More »

CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logo

  Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të martën, me 11 shtator, pa energji elektrike do të jetë: – në periudhën prej orës 08 deri në 11:30: Kodra, Kollomzë, Pistullë, Gaç, Zogaj, Mali i Brisë, Darzë, Shën Gjergj, Sytjel, Qyrkaj, Kodrat e Dakajve dhe Reçi. – në periudhën prej orës 09 deri në 12 fshatrat: ... Read More »

Ulqin: TË MËRKURËN KUVENDI I ORGANIZATËS TURISTIKE

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Të mërkurën, me 12 shtator, do të mbahet Kuvendi i Organizatës Turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Kuvendin e thirri kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, i cili sipas funksionit është kryetar i Kuvendit të OT-së. Pritet që në këtë mbledhje të zgjidhen anëtarët e ri të Këshillit Ekzekutiv dhe Mbikëqyrës të OT-së. Read More »

BI: TË MARTEN FILLON VITI I RI I MYSLIMANËVE

Xhamia e Pazarit, Dzamija

Të marten, me 11 shtator të vitit 2018, është një muharrem i vitit 1440 sipas hixhrit, gjegjësisht Viti i Ri mysliman. Me këtë rast, pas namazit të akshamit, në ora 19:30, në xhaminë në Krye të Pazarit, ligjëratë do të mbajë Ismail ef. Hysaj, profesori në Medresenë “Mehmed Fatih” në Podgoricë. Nga Bashkësia Islame ia uruan të gjithë besimtarëve Vitin ... Read More »

Përgjigje Demokratëve: ASNJË METËR KUB RËRË NGA BUNA NUK ËSHTË MARR

Racva Bojana, Buna

Drejtoria për Ujëra, Drejtoria për Punë Publike dhe Ndërmarrja Publike Për Menaxhimin e Të Mirave Detare në kumtesën e përbashkët kanë thënë se nuk ka keqpërdorime në realizimin e projektit të sigurimit të rrjedhshmërisë së degës së djathtë të lumit Buna, siç thanë nga Mali i Zi Demokratik në reagimin e tyre publik. Theksohet se në shpenzimet e punimeve Drejtoria ... Read More »

Ministri për problemet në turizëm: MBETURINAT, MBETURINAT, MBETURINAT!

Pavle Radulovic

Ministri i Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit Pavlle Radulloviq tha se shteti po përparon mirë në fushën e turizmit. „Pikë e dobët serioze e Malit të Zi është infrastruktura rrugore dhe para së gjithash ajo komunale, pra mbeturinat, mbeturinat, mbeturinat, ujërat e zeza, mbeturinat e ngurta komunale“, theksoi ai. Shtoi se „nëse nuk e zgjidhim me sukses në periudhë shumë ... Read More »

Kuvendi i Komunës: SHPALLJA PUBLIKE PËR ANËTARËT E KËSHILLIT TË RTUL

RTV Ulqin, RTV Ulcinj

Këshilli për Zgjedhje dhe Emërime i Kuvendit të Komunës së Ulqinit shpalli thirrjen publike për dorëzimin e propozimeve për emërimin e anëtarëve të Këshillit të Radio Televizionit Ulqin (RTUL). Siç theksohet, do të zgjidhen pesë anëtarë nga fushat e kulturës, arsimit, sportit, OJQ dhe sipërmarrjes. Konkursi u hap me 6 shtator dhe do të zgjasë 15 ditë. Read More »

Rruga Ulqin – Krythë: SË SHPEJTI VAZHDIMI I PUNIMEVE PËR RIKONSTRUKTIM

Krythe, Krute, Ana e Malit

Nga mesi i këtij muaj do të vazhdojnë punimet për rikonstruktimin e aksit rrugor prej Ulqinit deri në Krythë, mëson Portali Ul-info. Për këtë çështje folën të enjten kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe drejtori i Drejtorisë për Komunikacion Savo Paraça. Sipas rregullave të tenderit, rikonstruktimi i këtij aksi rrugor duhet të përfundojë 365 ditë pas fillimit të ... Read More »

Scroll To Top