Tuesday , August 14 2018
Lajmi i fundit

Abazoviq: SULMI NË GJEKËN PAS ZGJEDHJEVE NË PODGORICË

Dritan Abazovic

 “Mund të them që me kujdes do të përcjell procesin dhe në fund me përgjegjësi politike do të sillem në pajtim me atë që do të jetë rezultati përfundimtar”, tha deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq për radio Antena M mbasi që kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka është ngritur padia penale për shkak të keqpërdorimit ... Read More »

Kryeprokurori shtetëror: GAÇEVIQ-ROGOVA DORËZON KANDIDATURËN

Vesna Gacevic Rogova

Avokatja e njohur nga Ulqini Vesna Gaçeviq-Rogova do të dorëzojë nesër Këshillit të prokurorisë kandidaturën për kryeprokuror shtetëror të Malit të Zi, shkruajnë “Dnevne novine”. Thuhet që ajo ishte gjykatëse në Gjyqin ekonomik në Gjakovë, si dhe kryetar i këtij institucioni. Kandidaturat për kryeprokuror shtetëror do të pranohen deri më 17 qershor. Read More »

Kanali i Kripores: ÇERDHE E MUSHKONJAVE, BRETKOSVA DHE GJARPËRINJVE

Plazhi i madh, Velika plaza

Mbasi që tash disa kohë Kanali i kripores nuk i shërben qëllimit, rrjedhjes së ujit të detit deri tek basenet në këtë fabrikë, ai është transformuar në kënetë në të cilën mblidhen mizat, mushkonjat, bretkosat dhe gjarpërinjtë, shkruajnë “Vijesti”. Gazeta citon vendasin Milan Xhikoviq i cili tha që Kanali kripores është shndërruar në deponi, derisa nga Port Milena përhapet era ... Read More »

Projekti: EUROPA SOT NË ULQIN

alberto kamarata

Fushata për ngritjen e vetëdijes së qytetarëve rreth përparësive të integrimeve europiane, anëtarësisë në BE dhe implementimit efikas të vlerave, politikave dhe standardeve europiane”, janë qëllimet e projektit të cilin Eko-qendra Delfin nga Kotorri po zhvillon me përkrahjen e BE-së. Nën prizmin e vlerave evropiane sot në Ulqin për këtë do të flasin me përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së në ... Read More »

Instituti Alternativa: PADIA KUNDËR GJEKËS – DYLUFTIM POLITIK?

Jovana Marovic

“Nuk dëshiroj të komentoi. Do të shohim çfarë do bëhet, kjo është deklarata ime për momentin”, tha për Antena M kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka mbasi që policia e Tivarit ka ngritur dje padi penale kundër tij për shkak të keqpërdorimeve deri sa ishte drejtor në “Ujësjellës”. Ky medium transmeton që Gjeka nuk është kryetar i parë i ... Read More »

Sukubinë: GJATË VITIT KALOJNË 1,5 MILION UDHËTARË

Kufiri Sukubine Muriqan 3

Në pesë muajt e parë të këtij viti në pikën e përbashkët kufitare Sukubinë-Muriqan kanë kaluar 400 mijë udhëtar apo 115 mijë makina, që është për një çerek më shumë se vitin e kaluar, është njoftuar nga Drejtoria e policisë. Siç tha në Kuvendin komunal të Ulqinit shefi i policisë kufitare Svetislav Filipoviq, në këtë vendkalim gjatë vitit qarkullojnë rreth ... Read More »

Kosovë: THAÇI NË OPOZITË?

Haradinaj, Mustafa, Limaj

Partitë opozitare LDK-ja AAK-ja dhe NISMA për Kosovën janë marrë vesh për krijimin e koalicionit qeverisës. KTV merr vesh se këto subjekte kanë ndarë edhe postet më të larta shtetërore. Kështu, sipas kësaj marrëveshje, posti i kryeministrit do ti takojë AAK-së, presidenti dhe kryetari i kuvendit do ti LDK-së, ndërsa Nisma për Kosovën do të marrë postin e zëvendëskryeministrit. Kjo ... Read More »

„Dan“: PADIA PENALE KUNDËR GJEKËS

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Inspektorët e policisë së Tivarit dhe Seksionit për krim të organizuar kanë dorëzuar dje padinë penale kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për shkak të keqpërdorimit të funksionit zyrtar në shumë prej 160 mijë euro, shkruan „Dan“. Thuhet që padia kundër Gjekës është ngritur për periudhën kur ai ka kryer funksionin e drejtorit të „Ujësjellësit“. Hetuesit dyshojnë  që ... Read More »

Inspekcioni: NË SHËNJESTËR PLAZHET

Plazhi i madh, Velika Plazha

Nga Ministria e financave të Malit të Zi është paralajmëruar që do të vendoset dhe kategoria e re e parregullsive të cilat qytetarët do të kenë mundësi ti lajmërojnë gjatë sezonit të ardhshëm turistik me emrin – Parregullsitë në plazhe. Qytetarëve janë dhënë në dispozicion tre mundësi të lajmërojnë parregullsitë e vërejtura: nëpërmjet aplikacionit në celular “Budi odgovoran”, faqes së ... Read More »

Këshilli gjyqësor: BUZUKU PROPOZOI SHKARKIMIN E SEKULIQIT

Këshilli gjyqësor në mbledhjen e mbajtur me 06.06.2014, duke vendosur sipas propozimit të kryetares së Gjykatës themelore të Ulqinit Lirije Buzuku për shkarkimin e gjykatësit Radomir Sekuliq, ka vërtetuar që ka baza për zbatimin e procedurës për shkarkimin e tij, thuhet në kumtesën e këtij institucion të cilin e drejton kryetarja e Gjykatës supreme Vesna Medenica. Shtohet që ky propozim ... Read More »

Scroll To Top