Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Komuna: Urim për Ditën e Pavarësisë së Malit të Zi

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Me rastin e 21 Majit – Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, urim të gjithë  qytetarëve të Komunës së Ulqinit i kanë dërguar Kryetari i Komunës  Fatmir Gjeka dhe Kryetari i Kuvendit Fuad Haxhibeti. Në urim ndër të tjera thuhet se “pas nëntë viteve nga Pavarësia Mali i Zi është shoqëri stabile e cila hecën drejtë integrimeve euroatlantike. Ulqini thuhet me tej në urim me pasuritë e shumta që disponon ... Read More »

Jevriq: ULQINI DO TË KETË UJË

Goran Jevriq, Goran Jevric

Drejtori i NP “Ujësjellësi regjional” Goran Jevriq ka thënë se komunat bregdetare të cilët janë të kyçura në ujësjellësin regjional nuk do të kenë as këtë sezon probleme me furnizim me ujë. Ai në intervistë për TVMZ tha se me përfundimin e ndërtimit të tij janë krijuar kushtet jo vetëm për jetesë më cilësore të popullsisë lokale, por edhe për ... Read More »

SHF „Boshko Strugar“: DREJTORI I RI MIODRAG-MIJO ANDROVIQ

Boshko Strugar, Bosko Strugar

Profesori Miodrag-Mijo Androviq është drejtori i ri i Shkollës fillore „Boshko Strugar“, mëson Portali Ul-info. Ai në atë funksion e zëvendësoi Mirjana Mijoviq, e cila ishte drejtuese e këtij institucioni edukues-arsimor në mandatin e kaluar. Androviq është profesor i edukimit fizik. Deri pak kohë më parë ishte ndihmës drejtor në Shkollën e mesme „Vëllazërim bashkim“. Në Konferencën zgjedhore të PDS-së, ... Read More »

Green home: SHËNOHEN DITËT E RRJEDHËS SË DRINIT NË ADË TË BUNËS

Green Home, Solana

OJQ Green Home ka organizuar shënimin e Ditëve të rrjedhës së Drinit nëpërmjet kampit edukues i cili u mbajt më 16 dhe 17 maj në Adë të Bunës. Në kamp ishin të pranishëm përfaqësuesit e Komunës së Ulqinit, studentët e biologjisë – vullnetarët e kësaj organizate, si dhe përfaqësuesit e OJQ-ve të cilët merren me mbrojtjen e mjedisit jetësor. Shënimi ... Read More »

A.Zaga: TANI NË ITALI DIHET MË SHUMË PËR NE

11303670_10153186327850380_416777353_n

Drejtuesit e Ndërmarrjes publike „Ulqin“ morrën pjesë prej datës 15 deri më 17 maj në panairin ndërkombëtar „Caccia village“, në Itali. Në këtë manifestim, i cili sipas rëndësisë është në majën evropiane, ishin 450 pjesëmarrës dhe rreth 25 mijë vizitorë. Ulqini kishte stendën e vet, ndërsa për këtë rast janë përgatitur materiale të veçanta propaganduese. „Kishim bisedime me organizatorët e ... Read More »

Qendra për kulturë: KINO BAHÇJA NË RANË JEPET PRAPË ME QIRA

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Udhëheqësia e NP “Qendra për kulturë” ka publikuar ftesën publike për dhënien me qira të tre objekteve, ndër të cilët është edhe Kino bahçja në Ranë. Siç thuhet në shpallje e cila është publikuar në numrin e sotëm të “Pobjedës”, shuma minimale e qirasë për këtë hapësirë me sipërfaqe prej 1200 metër katror është 18 mijë euro. Hapja publike e ... Read More »

Cakuli për padinë penale: NËSE KA FAJ, AI ËSHTË VETËM I IMI

Pronari i ndërmarrjes “Primus Electronics” Xhaudet Cakuli ka thënë se vetëm ai mban përgjegjësinë eventuale për atë çfarë ndodhi në atë kompani. Policia akuzoi Cakulin edhe dy persona tjerë se kanë kryer vepër penale evazion fiskal dhe mospagim të kontributeve në lidhje me veprën penale shkaktimi i falimentit të rrejshëm dhe keqpërdorimi i kompetencave në ekonomi, si dhe që dëmtuan ... Read More »

Green home: GJATË FUNDJAVËS “DITËT E RRJEDHES SË DRINIT”

Ada Bojana, Ada e Bunes, rijeka Bojana, lumi Buna

OJQ “Green Home” organizon shënimin e Ditëve të rrjedhës së Drinit në Adë të Bunës në Ulqin, më 16 dhe 17 maj të vitit 2015. Në kuadër të shënimit të Ditëve të rrjedhës së Drinit, Green Home do të organizojë kamping në Adë të Bunës për përfaqësuesit e institucioneve, sektorit joqeveritar, studentë të biologjisë dhe të interesuarit tjerë. Në kuadër ... Read More »

Policia: PADI PENALE KUNDËR XHAUDET CAKULIT

Xhaudet Cakuli, Dzaudet Cakuli

Punonjësit e Drejtorisë së policisë kanë ngritur padi penale kundër pesë personave – katër fizik dhe një juridik për dyshimin se me vepra penale nga fusha e krimit ekonomik kanë dëmtuar kreditorët dhe buxhetin e shtetit në vlerën e përgjithshme prej gati 1.400.000 euro (saktësisht, 1.389.958,38 euro). Siç transmeton CdM, janë ngritur paditë penale kundër XH.C. (58) nga Ulqini, bashkëthemeluesin ... Read More »

Komuna: PRITET HENDBOLLISTJA E ARTË

Majda Mehmedoviq

Hendbollistja e njohur, pjesëtarja e skuadrës kampione të “Buduqnostit”, Majda Mehmedoviq, qëndrojë sot në vizitë në Ulqin. Kryetari i komunës Fatmir Gjeka me bashkëpunëtorë ka pranuar në kabinetin e vet Mehmedoviqen, të cilën e shoqëroi babai i saj Enveri. Kryetari tha se Ulqini, nga ku e ka prejardhjen Majda, është krenar për te dhe sukseset e saja. “Ju jeni shembulli ... Read More »

Scroll To Top