Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Hapi i gjelbër: TË FORMOHET FONDI AGRO-EKOLOGJIK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Organizatat joqeveritare “Hapi i gjelbër” dhe Ulqin biznes asociacioni (UBA) i propozuan kryetarit të komunës Fatmir Gjeka që deri në fund të vitit të themelojë Fondin Agro-ekologjik në komunë të Ulqinit. Ky fond, siç thuhet, do të ishte institucion i veçantë, gjegjësisht person i pavarur juridik, themelues i së cilit do të ishin komuna e Ulqinit, Qeveria e Malit të ... Read More »

Për shkak të një serie vjedhjesh në Ulqin: ARRESTOHET SHTETASI I KOSOVËS

Prangat, Lisice, Policia, Policija

Policia e Ulqinit ka zgjidhur këto ditë disa vepra penale të vjedhjes të cilët janë kryer kryesisht në zonën Gjerana, mëson Portali Ul-info. Inspektorët e Policisë kriminale në Ulqin ia dorëzuan prokurorit kompetent Irfan Cirkoviqin (35) nga Peja, i cili dyshohet se ka kryer pjesën më të madhe të këtyre veprave penale në periudhën prej janarit të këtij viti deri ... Read More »

A.Resulbegoviq: TERROR NDAJ PUNËTORËVE TË „OTRANTIT“

Sindikata e Otrantit, Sindikat Otrant

Kryetari i Këshillit grevist në „Otrant“ Amir Resulbegoviq ka thënë se ndaj punëtorëve të këtij hotele po bëhet terror. „Tash 45 muaj 60 nxënës të këtij hoteli janë në rrugë. Ky terror është i ngjashëm me atë që ndodhi në Francë“, vlerësoi ai. Sipas fjalëve të tija, punëtorët presin vendimet e gjykatave kompetente. „Ne paditëm bankën ’NLB Interfinance’ dhe kompaninë ... Read More »

Komuna: RAMA DHE THAÇI – QYTETAR NDERI TË ULQINIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Dita e Komunës së Ulqinit, kremtohet të shtunën e parë të muajit prill. Kjo datë ngërthen në vehte disa simbolika. Këtë vit kremtimet do të fillojnë më datën 3 dhe do të përfundojnë më datën 5 prill. Seanca solemne e Kuvendit do të mbahet më datën 4.04.2015, në orën 11:00. Aty janë ftuar të marrin pjesë personalitetet më të larta shtetërore të ... Read More »

Të mirat detare: SË SHPEJTI FILLOJNË PUNIMET NË ULQIN

Kacema, Kaceme

Nga mesi i këtij muaji duhet të nisin punimet në realizimin e disa investimeve në zonën e të mirave detare në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Mbasi që komuna e Ulqinit të jap lejet e nevojshme, do të fillojë rregullimi i Molit të vogël. Administrata lokale dhe Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare janë dakorduar që në këtë periudhë ... Read More »

Pika kufitare detare në Ulqin: TË PAKTËN GJATË SEZONIT

Ulqin, Ulcinj, Kalaja, Stari grad, Panorama

Ministri i komunikacionit dhe detarisë në Mal të Zi Ivan Brajoviq ka thënë se gjatë qëndrimit të tij një ditor në Ulqin është biseduar edhe për realizimin e iniciativës që në këtë komunë të hapet pika e përkohshme kufitare në det. Ai tha se në këtë proces duhet të kyçet edhe Ministria e punëve të brendshme. “Kjo do të mundësonte ... Read More »

Ministri Brajoviq: KRRUÇIN PËRFUNDIMISHT E SANOJM DERI NË FUND TË PRILLIT

Ivan Brajovic - Komuna e Ulqinit

Ministri i komunikacionit dhe detarisë së Malit të Zi Ivan Brajoviq me bashkëpunëtorë, ndër të cilët ishte edhe drejtori i Drejtorisë për komunikacion Savo Paraça, ka qëndruar sot në vizitë pune në komunë të Ulqinit. Ato biseduan me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij për realizimin e një sërë projektesh në këtë komunë. Brajoviq mbas takimit me ... Read More »

Policia: PREJ SOT FUSHATA „RRIPI PËR TË GJITHË“

Sigurnosni pojas, rripi i sigurimit

Nga Ministria e punëve të brendshme është njoftuar se sot do të nis fushata nga lëmia e sigurisë në komunikacion „Rripi për të gjithë“. „Kjo fushatë do të bëhet me interes publik, do të zgjas një muaj, prej 01 prillit deru më 01 maj të vitit 2015“, thonë nga policia. Siç shtohet, ajo ka për qëllim rritjen e vetëdijes së ... Read More »

Vodacom: TAKIMI I KRYETARËVE TË KOMUNAVE NË ULQIN

Uji, voda, Vodacom

Të premten në hotelin “Olympic” do të mbahet takimi i kryetarëve të komunave bregdetare me udhëheqësinë e ndërmarrjes “Vodacom” nga Tivati. Kjo do të jetë mundësi e mirë që të analizohen rezultatet dhe masat e realizuara në kuadër të projektit “Furnizimi me ujë dhe derdhja e ujërave e zeza në Bregdetin malazez”, të cilin e realizon Vodacomi. Kjo ndërmarrje këto ... Read More »

Mali i Zi – Shqipëri: LEHTËSIME PËR REGJISTRIM NË UNIVERSITETET E SHQIPËRISË

Veliaj

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave dr Suad Numanoviq ka qëndruar dje në vizitë pune në Shqipëri, ku kishte takime me ministrin e mirëqenies sociale dhe rinisë Erion Veliaj dhe ministren e arsimit dhe sportit Lindita Nikollen. „Ishte kënaqësi të flas me Numanoviqin“, shkroi Veliaj në profilin e vet në FB. Ai tha se janë dakorduar më shumë ... Read More »

Scroll To Top